MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Corso elemes irodabútor

Praktikus és olcsó irodabútor család: Corso

Praktikus és olcsó irodabútor család, melynek elemei tökéletesen kielégítik a 21. századi irodaberendezés területén felmerült igényeket. 4 kellemes színből választhatjuk ki a helyiségbe leginkább illő kivitelben. A praktikus elemek összeválogatásával bármilyen irodai munkavégzéshez össze tudjuk válogatni az elemeket, ahol minden iratnak, dossziénak meglesz a helye.

A magas, különböző szélességgel rendelkező szekrényektől kezdve a polcokig, a komódoktól a gurulós konténerig mindent megtalál a Corso elemei között. Több méretben készültek laplábas íróasztalai is, minden igény kielégítésére. Ha széles elemválasztékkal rendelkező, mutatós és praktikus, olcsó irodabútort keres, a Corso jó választás.

 

Corso elemes irodabútor

Corso elemes irodabútor

Corso elemes irodabútor

 

Corso irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Széles elemválasztékkal, fiatalos, letisztult stílussal rendelkezik ez a bútorcsalád, a korszerű irodák és dolgozószobák berendezésére ideális választás.
Grand elemes bútor

Grand elemes bútor

Különleges kialakítású elemes bútor, mely az irodába, dolgozószobába, de a nappali és az étkező berendezésének kiegészítésére is ideális választás.
Tempo irodabútor

Tempo irodabútor

Bármilyen jellegű feladatokat is végez az irodában, a Tempo irodabútorokkal nem csak esztétikus, de nagyon praktikus és kényelmes irodahelyiséget tud kialakítani.
Oscar irodabútor

Oscar irodabútor

Hagyományos kivitelű, egyszerű vonalvezetésű, szögletes formákkal rendelkező irodabútor azoknak, akik szerint fontos, hogy az iroda hangulata otthonos legyen.
Oregon elemes bútor

Oregon elemes bútor

Az Oregon elemes bútorcsaládot letisztult stílus, szimmetria és mutatós kanterbery tölgy szín jellemzi, amit remekül kiegészítenek az elegáns négyzet alakú, fémszínű fogantyúk.