MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Aramis irodabútor

Tekintélyt parancsoló, robusztus kivitelű irodabútor: Aramis

A rusztikus stílusú, tekintélyt parancsoló kivitelű irodabútor család a klasszikus stílust kedvelők irodabútora. Robusztus elemei, antikos díszlécei, valamint a patinázott dió színe és a patinás bronz fogantyúk teszik ennyire elegánssá az Aramis bútorcsalád darabjait.

Rendkívül praktikus elemei között megtalálhatók a vitrines szekrények, ahová szakkönyveit sorakoztathatja fel, mint ahogy az esztétikus kivitelű könyvespolc is ezt a célt szolgálja. A különböző méretű, szélességű és elrendezésű polcos-fiókos kialakítású komódokban pedig minden iratot és dossziét rendezetten, átlátható módon tud tárolni. A bútorcsalád része a dohányzóasztal és TV-állvány is, valamint étkezőasztal is tartozik a kínálatba, hiszen ezekkel a robusztus bútorokkal a nappalit és étkezőt is nagyon esztétikusan be tudja rendezni. A vezetői számítógépasztal praktikus kialakításának köszönhetően miden munkához szükséges holmi kéznél lesz.

 

Aramis irodabútor

Aramis irodabútor

Aramis irodabútor

Aramis irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Pello elemes bútor

Pello elemes bútor

Rendkívül ízléses, nagyon modern, letisztult stílusú, szögletes formavilággal rendelkező elemes bútor, mely a korszerű irodák, dolgozószobák, illetve a nappali berendezésének kiegészítésére is ideális választás.
Natalia irodabútor

Natalia irodabútor

Régi időkre emlékeztető, klasszikus megjelenésű bútorcsalád két kellemes színben, mellyel az iroda, dolgozószoba, illetve a nappali az étkező és a hálószoba berendezése is ízlésessé varázsolható.
Ravenna elemes irodabútor

Ravenna elemes irodabútor

Tartós, széles elemválasztékkal rendelkező irodabútor, mely 6 kellemes színből rendelhető.
Bahama modern irodabútor

Bahama modern irodabútor

2 kellemes színben rendelhető, funkcionális kialakítású és masszív irodabútor azoknak, akik a korszerű irodát vagy dolgozószobát szeretnék berendezni modern és praktikus irodabútorokkal, hosszú távra.
Tárgyalóasztal

Tárgyalóasztal

Amikor tárgyalóasztalt választ, az egymás mellett ülő embereknek 60-70 cm széles hellyel érdemes számolni, valamint az asztal mellett a kényelmes felálláshoz-leüléshez 80-90 cm helyet érdemes hagyni.