MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Aramis irodabútor

Tekintélyt parancsoló, robusztus kivitelű irodabútor: Aramis

A rusztikus stílusú, tekintélyt parancsoló kivitelű irodabútor család a klasszikus stílust kedvelők irodabútora. Robusztus elemei, antikos díszlécei, valamint a patinázott dió színe és a patinás bronz fogantyúk teszik ennyire elegánssá az Aramis bútorcsalád darabjait.

Rendkívül praktikus elemei között megtalálhatók a vitrines szekrények, ahová szakkönyveit sorakoztathatja fel, mint ahogy az esztétikus kivitelű könyvespolc is ezt a célt szolgálja. A különböző méretű, szélességű és elrendezésű polcos-fiókos kialakítású komódokban pedig minden iratot és dossziét rendezetten, átlátható módon tud tárolni. A bútorcsalád része a dohányzóasztal és TV-állvány is, valamint étkezőasztal is tartozik a kínálatba, hiszen ezekkel a robusztus bútorokkal a nappalit és étkezőt is nagyon esztétikusan be tudja rendezni. A vezetői számítógépasztal praktikus kialakításának köszönhetően miden munkához szükséges holmi kéznél lesz.

 

Aramis irodabútor

Aramis irodabútor

Aramis irodabútor

Aramis irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Forgószékek

Forgószékek

Forgószékek, irodaszékek - Munkája közben egész nap használja az irodaszékét, vagy csak alkalmanként 1-2 órát?
VenomMix elemes bútor

VenomMix elemes bútor

Modern, fogantyúk nélküli kialakítású, szögletes vonalvezetésű elemes bútor, mellyel az iroda, dolgozószoba, de a nappali és hálószoba berendezését is esztétikussá varázsolhatja.
BüroCombi+ irodabútor

BüroCombi+ irodabútor

Az irodai vagy dolgozószobai kellemes légkörhöz és hangulathoz járul hozzá a BüroCombi+ irodabútor család számos elemével, hiszen a kellemes cseresznye szín jó hatással van az ember hangulatára és kedvére.
Termékek kategóriák

Termékek kategóriák

Bútorválasztékunkat folyamatosan bővítjük, így kínálatunkban már több mint 30 féle elemes irodabútor család, 300 irodai szék, 200 féle irodai asztal közül választhat!
Oregon elemes bútor

Oregon elemes bútor

Az Oregon elemes bútorcsaládot letisztult stílus, szimmetria és mutatós kanterbery tölgy szín jellemzi, amit remekül kiegészítenek az elegáns négyzet alakú, fémszínű fogantyúk.