MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Aramis irodabútor

Tekintélyt parancsoló, robusztus kivitelű irodabútor: Aramis

A rusztikus stílusú, tekintélyt parancsoló kivitelű irodabútor család a klasszikus stílust kedvelők irodabútora. Robusztus elemei, antikos díszlécei, valamint a patinázott dió színe és a patinás bronz fogantyúk teszik ennyire elegánssá az Aramis bútorcsalád darabjait.

Rendkívül praktikus elemei között megtalálhatók a vitrines szekrények, ahová szakkönyveit sorakoztathatja fel, mint ahogy az esztétikus kivitelű könyvespolc is ezt a célt szolgálja. A különböző méretű, szélességű és elrendezésű polcos-fiókos kialakítású komódokban pedig minden iratot és dossziét rendezetten, átlátható módon tud tárolni. A bútorcsalád része a dohányzóasztal és TV-állvány is, valamint étkezőasztal is tartozik a kínálatba, hiszen ezekkel a robusztus bútorokkal a nappalit és étkezőt is nagyon esztétikusan be tudja rendezni. A vezetői számítógépasztal praktikus kialakításának köszönhetően miden munkához szükséges holmi kéznél lesz.

 

Aramis irodabútor

Aramis irodabútor

Aramis irodabútor

Aramis irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Kora irodabútor

Kora irodabútor

Már elsőre a sötét tónusú, mégis kellemes meleg színe tűnik fel ennek a bútorcsaládnak.
Boltis irodabútor

Boltis irodabútor

Ízléses, elegáns kivitelű, klasszikus stílusú irodabútor, mely az iroda, a dolgozószoba, de otthon a nappali, a hálószoba és az étkező berendezésére is tökéletes választás.
Imago irodabútor

Imago irodabútor

3 kellemes, modern színben rendelhető irodabútor család, mely nagy elemválasztékának köszönhetően bármilyen variációban megállja a helyét.
VenomMix elemes bútor

VenomMix elemes bútor

Modern, fogantyúk nélküli kialakítású, szögletes vonalvezetésű elemes bútor, mellyel az iroda, dolgozószoba, de a nappali és hálószoba berendezését is esztétikussá varázsolhatja.
Térdeplőszékek

Térdeplőszékek

A térdeplőszék egy jó megoldás arra, hogy az irodai ülőmunkát egészségesebbé tegye, ugyanis a reggeltől-estig tartó ülőmunka nem igazán egészséges.