MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Kaspian irodabútor

Minimalista és praktikus: Kaspian

Szögletes formavilág, letisztult stílus, fogantyú nélküli kivitele teszi a Kaspian bútorcsalád elemeit ennyire esztétikussá. Irodába, dolgozószobába, de a lakás nappalijában és étkezőjében is megállja a helyét, annál is inkább, mert a sötét tónusú wenge szín remekül mutat bármilyen korszerűen kialakított helyiségben.

A fiatalos, minimalista stílusú elemek nem csak esztétikus kivitelük révén bizonyulnak jó választásnak a munkahely berendezése képpen, hanem praktikus kivitelük miatt is. Minden egyes darab az átlátható, rendezett tárolást szolgálja, ennek köszönhetően pedig sokkal könnyebb lesz megtalálni azokat az iratokat és dossziékat, amelyekre munkája során szüksége van.  Többféle számítógépasztal, komód, vitrin és polcos szekrény képezi a bútorcsalád elemét, még egy előszobafal is helyet kapott benne.

 

Kaspian irodabútor

Kaspian irodabútor

Kaspian irodabútor

Kaspian irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Torr Z irodabútor

Torr Z irodabútor

Egyedülálló dizájnnal rendelkező, különleges irodabútor család a legkorszerűbb vezetői irodák és dolgozószobák berendezésére.
Irodai székek

Irodai székek

Irodai székek: forgószékek, irodaszékek, főnöki fotel, vezetői szék, munkaszék, ipari szék, tárgyalószékek, konferencia szék
Aramis irodabútor

Aramis irodabútor

A rusztikus stílusú, tekintélyt parancsoló kivitelű irodabútor család a klasszikus stílust kedvelők irodabútora.
Tárgyalószékek és konferenciaszékek

Tárgyalószékek és konferenciaszékek

Az ár itt is az egyik leginkább befolyásoló tényező a választásnál, de mindenképpen figyelembe kell venni azt is, hogy mire lesz használva a szék.
VenomMix elemes bútor

VenomMix elemes bútor

Modern, fogantyúk nélküli kialakítású, szögletes vonalvezetésű elemes bútor, mellyel az iroda, dolgozószoba, de a nappali és hálószoba berendezését is esztétikussá varázsolhatja.