MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Delta Evo irodabútor

Fiatalos, praktikus és masszív: Delta Evo

A Delta Evo bútorcsalád nagy elemválasztéka között mindent megtalál, ami egy modern iroda vagy dolgozószoba berendezéséhez elengedhetetlen. Letisztult stílussal, szögletes vonalvezetéssel rendelkezik, amit a sötét wenge és dió színű elemek még esztétikusabbá tesznek. A helyiségben ezáltal a bútor válik hangsúlyossá, így a világos vagy pasztell színű falak előtt elegáns és fiatalos berendezést biztosít.

A számos elem mindegyike rendkívül praktikus, ennek köszönhetően minden irodai holmit és iratot, mappát és dossziét el tud rendezni átlátható sorokban. A polcos szekrények, a könyvespolcok és komódok, valamint a gurulós konténerek és a számos változatban rendelhető íróasztalok megkönnyítik majd mindennapi munkáját a munkahelyén. Strapabíró felépítésének köszönhetően minden elem hosszú távú berendezése lesz a helyiségnek. 5 év garanciával garantáljuk a magas minőséget.

 

Delta Evo irodabútor

Delta Evo irodabútor

Delta Evo irodabútor

Delta Evo irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Oregon elemes bútor

Oregon elemes bútor

Az Oregon elemes bútorcsaládot letisztult stílus, szimmetria és mutatós kanterbery tölgy szín jellemzi, amit remekül kiegészítenek az elegáns négyzet alakú, fémszínű fogantyúk.
Morris irodabútor

Morris irodabútor

Robusztus kivitelű elemek, a fényes és matt találkozása, szögletes vonalvezetés jellemzi a Morris vezetői irodabútor családot.
Natalia irodabútor

Natalia irodabútor

Régi időkre emlékeztető, klasszikus megjelenésű bútorcsalád két kellemes színben, mellyel az iroda, dolgozószoba, illetve a nappali az étkező és a hálószoba berendezése is ízlésessé varázsolható.
JobExpress irodabútor

JobExpress irodabútor

Visszafogott, letisztult stílusú elemek szögletes vonalvezetéssel, melyek az íves fogantyúkkal tökéletes harmóniát alkotnak egymással.
Főnöki fotelek

Főnöki fotelek

Főnöki fotel, vezetői szék - Egy főnöki fotel esetében a kényelem mellett a másik legfontosabb követelmény, hogy tükrözze a benne ülő személy pozícióját és ezzel együtt a cég, vállalkozás erejét.