MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Irodai székek

Irodába, egy gyártóüzembe, konferenciaterembe keresi a megfelelő irodai széket? Naponta kb. mennyi időt fog egyfolytában az irodai székén ülni? Mennyire tartós megoldást keres (ár-minőség arány)? Karfás megoldásra van szüksége, vagy az nem fontos? Mennyire kell könnyen tisztíthatónak lennie a huzatnak? Milyen kényelmi funkciókkal kell rendelkeznie a leendő irodai székének?

Irodai székek

 

 

Az irodai székek kiválasztásának első lépcsője egy egyszerű dolog, mert a felhasználás jellegétől függően már tudjuk, hogy milyen irányba induljunk el: vezetői szék, tárgyaló szék, operatív irodaszék, munkaszék, várótermi szék, stb. A következő lépcső kicsit már nehezebb, mert el kell dönteni, hogy milyen anyagból legyen az irodaszékünk: sokat lesz használva, és erősen ki lesz téve kopásnak; mennyit szánunk rá - olcsó legyen, vagy valami drágább és tartósabb; milyen környezetben lesz használva - gyakran kell majd tisztítani, illetve milyen anyag tetszik: szövet, műbőr, valódi bőr. Végül pedig következik a forma kiválasztása: modern irodaszéket szeretne, vagy valami hagyományos jól bevált konstrukciót, egyszerűt, vagy valami elegánsabbat, karfásat, vagy karfanélkülit, stb. Válasszon jól és használja sokáig!


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 

forgószék irodaszék vezetői forgószék


Kapcsolódó cikkek

Oregon elemes bútor

Oregon elemes bútor

Az Oregon elemes bútorcsaládot letisztult stílus, szimmetria és mutatós kanterbery tölgy szín jellemzi, amit remekül kiegészítenek az elegáns négyzet alakú, fémszínű fogantyúk.
Tárgyalószékek és konferenciaszékek

Tárgyalószékek és konferenciaszékek

Az ár itt is az egyik leginkább befolyásoló tényező a választásnál, de mindenképpen figyelembe kell venni azt is, hogy mire lesz használva a szék.
Alto irodabútor

Alto irodabútor

Különleges, egyedi megoldásokkal készült modern irodabútor, mely a legkorszerűbb vezetői irodák berendezésének kiegészítésére ideális választás.
Tempo irodabútor

Tempo irodabútor

Bármilyen jellegű feladatokat is végez az irodában, a Tempo irodabútorokkal nem csak esztétikus, de nagyon praktikus és kényelmes irodahelyiséget tud kialakítani.
Imago irodabútor

Imago irodabútor

3 kellemes, modern színben rendelhető irodabútor család, mely nagy elemválasztékának köszönhetően bármilyen variációban megállja a helyét.