MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Irodai székek

Irodába, egy gyártóüzembe, konferenciaterembe keresi a megfelelő irodai széket? Naponta kb. mennyi időt fog egyfolytában az irodai székén ülni? Mennyire tartós megoldást keres (ár-minőség arány)? Karfás megoldásra van szüksége, vagy az nem fontos? Mennyire kell könnyen tisztíthatónak lennie a huzatnak? Milyen kényelmi funkciókkal kell rendelkeznie a leendő irodai székének?

Irodai székek

 

 

Az irodai székek kiválasztásának első lépcsője egy egyszerű dolog, mert a felhasználás jellegétől függően már tudjuk, hogy milyen irányba induljunk el: vezetői szék, tárgyaló szék, operatív irodaszék, munkaszék, várótermi szék, stb. A következő lépcső kicsit már nehezebb, mert el kell dönteni, hogy milyen anyagból legyen az irodaszékünk: sokat lesz használva, és erősen ki lesz téve kopásnak; mennyit szánunk rá - olcsó legyen, vagy valami drágább és tartósabb; milyen környezetben lesz használva - gyakran kell majd tisztítani, illetve milyen anyag tetszik: szövet, műbőr, valódi bőr. Végül pedig következik a forma kiválasztása: modern irodaszéket szeretne, vagy valami hagyományos jól bevált konstrukciót, egyszerűt, vagy valami elegánsabbat, karfásat, vagy karfanélkülit, stb. Válasszon jól és használja sokáig!


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 

forgószék irodaszék vezetői forgószék


Kapcsolódó cikkek

VenomMix elemes bútor

VenomMix elemes bútor

Modern, fogantyúk nélküli kialakítású, szögletes vonalvezetésű elemes bútor, mellyel az iroda, dolgozószoba, de a nappali és hálószoba berendezését is esztétikussá varázsolhatja.
XTen irodabútor

XTen irodabútor

Klasszikus megjelenés és praktikum jellemzi ezt a fiatalos, 2 színben rendelhető irodabútor családot.
Oscar irodabútor

Oscar irodabútor

Hagyományos kivitelű, egyszerű vonalvezetésű, szögletes formákkal rendelkező irodabútor azoknak, akik szerint fontos, hogy az iroda hangulata otthonos legyen.
Natalia irodabútor

Natalia irodabútor

Régi időkre emlékeztető, klasszikus megjelenésű bútorcsalád két kellemes színben, mellyel az iroda, dolgozószoba, illetve a nappali az étkező és a hálószoba berendezése is ízlésessé varázsolható.
Fenyő íróasztal

Fenyő íróasztal

Fenyő íróasztalok és fenyő számítógépasztalok, amiket nem ajánlunk forgalmasabb irodákba, ahol folyamatos a sűrgés-forgás ...