MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Imago irodabútor

Esztétikus kivitel és masszív elemek: Imago

3 kellemes, modern színben rendelhető irodabútor család, mely nagy elemválasztékának köszönhetően bármilyen variációban megállja a helyét. A korszerű, 21. századi irodák és dolgozószobák berendezése kapcsán felmerült minden igényt és követelményt kielégít, hiszen csupán praktikus darabokból áll.

Az irodai munkahelyek iratait, dokumentumait és irodaszereit a lehető legkényelmesebb módon tudja elhelyezni ezekben a bútordarabokban. A polcos szekrények, a könyvespolcok, a különböző méretű és elrendezésű komódok könnyítik meg a dolgát, hogy az átlátható és rendezett soroknak köszönhetően a munkája is könnyebben menjen. Számos helyzetű és méretű íróasztala közül az Ön igényeinek megfelelő bútor is megtalálható. Mindennapi igénybevételnek és használatnak kitéve is hosszú távú berendezése lesz a helyiségnek. a gyártó 5 év garanciával garantálja a tartós használatot.

 

Imago irodabútor

Imago irodabútor

Imago irodabútor

Imago irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Bahama modern irodabútor

Bahama modern irodabútor

2 kellemes színben rendelhető, funkcionális kialakítású és masszív irodabútor azoknak, akik a korszerű irodát vagy dolgozószobát szeretnék berendezni modern és praktikus irodabútorokkal, hosszú távra.
BüroCombi+ irodabútor

BüroCombi+ irodabútor

Az irodai vagy dolgozószobai kellemes légkörhöz és hangulathoz járul hozzá a BüroCombi+ irodabútor család számos elemével, hiszen a kellemes cseresznye szín jó hatással van az ember hangulatára és kedvére.
Johan irodabútor

Johan irodabútor

A Johan irodabútor család elemei révén bármilyen tevékenységet végző irodát be tud rendezni, hiszen praktikus elemei maximálisan helyt állnak az irattárolás és irodai munkavégzés területén.
Grand elemes bútor

Grand elemes bútor

Különleges kialakítású elemes bútor, mely az irodába, dolgozószobába, de a nappali és az étkező berendezésének kiegészítésére is ideális választás.
Pello elemes bútor

Pello elemes bútor

Rendkívül ízléses, nagyon modern, letisztult stílusú, szögletes formavilággal rendelkező elemes bútor, mely a korszerű irodák, dolgozószobák, illetve a nappali berendezésének kiegészítésére is ideális választás.