MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Imago irodabútor

Esztétikus kivitel és masszív elemek: Imago

3 kellemes, modern színben rendelhető irodabútor család, mely nagy elemválasztékának köszönhetően bármilyen variációban megállja a helyét. A korszerű, 21. századi irodák és dolgozószobák berendezése kapcsán felmerült minden igényt és követelményt kielégít, hiszen csupán praktikus darabokból áll.

Az irodai munkahelyek iratait, dokumentumait és irodaszereit a lehető legkényelmesebb módon tudja elhelyezni ezekben a bútordarabokban. A polcos szekrények, a könyvespolcok, a különböző méretű és elrendezésű komódok könnyítik meg a dolgát, hogy az átlátható és rendezett soroknak köszönhetően a munkája is könnyebben menjen. Számos helyzetű és méretű íróasztala közül az Ön igényeinek megfelelő bútor is megtalálható. Mindennapi igénybevételnek és használatnak kitéve is hosszú távú berendezése lesz a helyiségnek. a gyártó 5 év garanciával garantálja a tartós használatot.

 

Imago irodabútor

Imago irodabútor

Imago irodabútor

Imago irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Aramis irodabútor

Aramis irodabútor

A rusztikus stílusú, tekintélyt parancsoló kivitelű irodabútor család a klasszikus stílust kedvelők irodabútora.
Számítógépasztalok

Számítógépasztalok

Számítógépasztalok,számítógépasztal - Saját magának keres számítógépasztalt otthonra, vagy esetleg a munkatársainak a munkahelyére, az irodába dolgozni?
Bek irodabútor

Bek irodabútor

A hófehér színű Bek irodabútor család a legkorszerűbb irodák és dolgozószobák berendezésének kiegészítésére remek választás.
Natalia irodabútor

Natalia irodabútor

Régi időkre emlékeztető, klasszikus megjelenésű bútorcsalád két kellemes színben, mellyel az iroda, dolgozószoba, illetve a nappali az étkező és a hálószoba berendezése is ízlésessé varázsolható.
VenomMix elemes bútor

VenomMix elemes bútor

Modern, fogantyúk nélküli kialakítású, szögletes vonalvezetésű elemes bútor, mellyel az iroda, dolgozószoba, de a nappali és hálószoba berendezését is esztétikussá varázsolhatja.