MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Imago irodabútor

Esztétikus kivitel és masszív elemek: Imago

3 kellemes, modern színben rendelhető irodabútor család, mely nagy elemválasztékának köszönhetően bármilyen variációban megállja a helyét. A korszerű, 21. századi irodák és dolgozószobák berendezése kapcsán felmerült minden igényt és követelményt kielégít, hiszen csupán praktikus darabokból áll.

Az irodai munkahelyek iratait, dokumentumait és irodaszereit a lehető legkényelmesebb módon tudja elhelyezni ezekben a bútordarabokban. A polcos szekrények, a könyvespolcok, a különböző méretű és elrendezésű komódok könnyítik meg a dolgát, hogy az átlátható és rendezett soroknak köszönhetően a munkája is könnyebben menjen. Számos helyzetű és méretű íróasztala közül az Ön igényeinek megfelelő bútor is megtalálható. Mindennapi igénybevételnek és használatnak kitéve is hosszú távú berendezése lesz a helyiségnek. a gyártó 5 év garanciával garantálja a tartós használatot.

 

Imago irodabútor

Imago irodabútor

Imago irodabútor

Imago irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Alto irodabútor

Alto irodabútor

Különleges, egyedi megoldásokkal készült modern irodabútor, mely a legkorszerűbb vezetői irodák berendezésének kiegészítésére ideális választás.
Grand elemes bútor

Grand elemes bútor

Különleges kialakítású elemes bútor, mely az irodába, dolgozószobába, de a nappali és az étkező berendezésének kiegészítésére is ideális választás.
Aramis irodabútor

Aramis irodabútor

A rusztikus stílusú, tekintélyt parancsoló kivitelű irodabútor család a klasszikus stílust kedvelők irodabútora.
Ravenna elemes irodabútor

Ravenna elemes irodabútor

Tartós, széles elemválasztékkal rendelkező irodabútor, mely 6 kellemes színből rendelhető.
Tempo irodabútor

Tempo irodabútor

Bármilyen jellegű feladatokat is végez az irodában, a Tempo irodabútorokkal nem csak esztétikus, de nagyon praktikus és kényelmes irodahelyiséget tud kialakítani.