MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Imago irodabútor

Esztétikus kivitel és masszív elemek: Imago

3 kellemes, modern színben rendelhető irodabútor család, mely nagy elemválasztékának köszönhetően bármilyen variációban megállja a helyét. A korszerű, 21. századi irodák és dolgozószobák berendezése kapcsán felmerült minden igényt és követelményt kielégít, hiszen csupán praktikus darabokból áll.

Az irodai munkahelyek iratait, dokumentumait és irodaszereit a lehető legkényelmesebb módon tudja elhelyezni ezekben a bútordarabokban. A polcos szekrények, a könyvespolcok, a különböző méretű és elrendezésű komódok könnyítik meg a dolgát, hogy az átlátható és rendezett soroknak köszönhetően a munkája is könnyebben menjen. Számos helyzetű és méretű íróasztala közül az Ön igényeinek megfelelő bútor is megtalálható. Mindennapi igénybevételnek és használatnak kitéve is hosszú távú berendezése lesz a helyiségnek. a gyártó 5 év garanciával garantálja a tartós használatot.

 

Imago irodabútor

Imago irodabútor

Imago irodabútor

Imago irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Line irodabútor

Line irodabútor

A 21. századi legkorszerűbb irodák és dolgozószobák berendezésére kiváló választás a Line irodabútor család összes mutatós és praktikus eleme.
Kora irodabútor

Kora irodabútor

Már elsőre a sötét tónusú, mégis kellemes meleg színe tűnik fel ennek a bútorcsaládnak.
Ipari munkaszékek

Ipari munkaszékek

Gyártásba, egészségügyi területre, laboratóriumba keres munkaszéket? Itt kicsit kötöttebbek a színek és a formák. első a felhasználás jellege és a dizájn csak másodlagos.
JobExpress irodabútor

JobExpress irodabútor

Visszafogott, letisztult stílusú elemek szögletes vonalvezetéssel, melyek az íves fogantyúkkal tökéletes harmóniát alkotnak egymással.
Sarok íróasztalok

Sarok íróasztalok

Sarok számítógépasztalok és sarok íróasztalok az Önnek legjobb megoldás, ha nagy íróasztalt szeretne, de kicsi a helye