MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Johan irodabútor

Bármilyen jellegű irodai tevékenységre: Johan

A Johan irodabútor család elemei révén bármilyen tevékenységet végző irodát be tud rendezni, hiszen praktikus elemei maximálisan helyt állnak az irattárolás és irodai munkavégzés területén. Esztétikus kivitelét a kellemes, fiatalos színkombináció, a szögletes vonalvezetés és a letisztult stílus biztosítja, mely a legkorszerűbb irodák összképét sugallja.

A praktikus bútordarabok remekül kombinálhatók egymással. Könyvespolcok, irattartó polcok, komódok és polcos szekrények teszik lehetővé a kényelmes munkavégzést, hogy az iratokat és dokumentumokat rendezetten, átláthatóan tudja tárolni a helyiségben. Író- és számítógépasztal is az elemek között található, ám tárgyalóasztal is a bútorcsalád részét képezi, melyet gurulós konténerrel tud kiegészíteni a kényelmes munkavégzés érdekében.

 

Johan irodabútor

Johan irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Aramis irodabútor

Aramis irodabútor

A rusztikus stílusú, tekintélyt parancsoló kivitelű irodabútor család a klasszikus stílust kedvelők irodabútora.
Termékek kategóriák

Termékek kategóriák

Bútorválasztékunkat folyamatosan bővítjük, így kínálatunkban már több mint 30 féle elemes irodabútor család, 300 irodai szék, 200 féle irodai asztal közül választhat!
Sarok íróasztalok

Sarok íróasztalok

Sarok számítógépasztalok és sarok íróasztalok az Önnek legjobb megoldás, ha nagy íróasztalt szeretne, de kicsi a helye
Grand elemes bútor

Grand elemes bútor

Különleges kialakítású elemes bútor, mely az irodába, dolgozószobába, de a nappali és az étkező berendezésének kiegészítésére is ideális választás.
Bawaria irodabútor

Bawaria irodabútor

A klasszikus stílust kedvelők közkedvelt irodabútora, hiszen rendkívül elegáns, tekintélyt parancsoló kivitelű elemekkel rendelkezik.