MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Johan irodabútor

Bármilyen jellegű irodai tevékenységre: Johan

A Johan irodabútor család elemei révén bármilyen tevékenységet végző irodát be tud rendezni, hiszen praktikus elemei maximálisan helyt állnak az irattárolás és irodai munkavégzés területén. Esztétikus kivitelét a kellemes, fiatalos színkombináció, a szögletes vonalvezetés és a letisztult stílus biztosítja, mely a legkorszerűbb irodák összképét sugallja.

A praktikus bútordarabok remekül kombinálhatók egymással. Könyvespolcok, irattartó polcok, komódok és polcos szekrények teszik lehetővé a kényelmes munkavégzést, hogy az iratokat és dokumentumokat rendezetten, átláthatóan tudja tárolni a helyiségben. Író- és számítógépasztal is az elemek között található, ám tárgyalóasztal is a bútorcsalád részét képezi, melyet gurulós konténerrel tud kiegészíteni a kényelmes munkavégzés érdekében.

 

Johan irodabútor

Johan irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Kora irodabútor

Kora irodabútor

Már elsőre a sötét tónusú, mégis kellemes meleg színe tűnik fel ennek a bútorcsaládnak.
Tempo irodabútor

Tempo irodabútor

Bármilyen jellegű feladatokat is végez az irodában, a Tempo irodabútorokkal nem csak esztétikus, de nagyon praktikus és kényelmes irodahelyiséget tud kialakítani.
Tárgyalószékek és konferenciaszékek

Tárgyalószékek és konferenciaszékek

Az ár itt is az egyik leginkább befolyásoló tényező a választásnál, de mindenképpen figyelembe kell venni azt is, hogy mire lesz használva a szék.
Boltis irodabútor

Boltis irodabútor

Ízléses, elegáns kivitelű, klasszikus stílusú irodabútor, mely az iroda, a dolgozószoba, de otthon a nappali, a hálószoba és az étkező berendezésére is tökéletes választás.
Imago irodabútor

Imago irodabútor

3 kellemes, modern színben rendelhető irodabútor család, mely nagy elemválasztékának köszönhetően bármilyen variációban megállja a helyét.