MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Johan irodabútor

Bármilyen jellegű irodai tevékenységre: Johan

A Johan irodabútor család elemei révén bármilyen tevékenységet végző irodát be tud rendezni, hiszen praktikus elemei maximálisan helyt állnak az irattárolás és irodai munkavégzés területén. Esztétikus kivitelét a kellemes, fiatalos színkombináció, a szögletes vonalvezetés és a letisztult stílus biztosítja, mely a legkorszerűbb irodák összképét sugallja.

A praktikus bútordarabok remekül kombinálhatók egymással. Könyvespolcok, irattartó polcok, komódok és polcos szekrények teszik lehetővé a kényelmes munkavégzést, hogy az iratokat és dokumentumokat rendezetten, átláthatóan tudja tárolni a helyiségben. Író- és számítógépasztal is az elemek között található, ám tárgyalóasztal is a bútorcsalád részét képezi, melyet gurulós konténerrel tud kiegészíteni a kényelmes munkavégzés érdekében.

 

Johan irodabútor

Johan irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Ravenna elemes irodabútor

Ravenna elemes irodabútor

Tartós, széles elemválasztékkal rendelkező irodabútor, mely 6 kellemes színből rendelhető.
Oregon elemes bútor

Oregon elemes bútor

Az Oregon elemes bútorcsaládot letisztult stílus, szimmetria és mutatós kanterbery tölgy szín jellemzi, amit remekül kiegészítenek az elegáns négyzet alakú, fémszínű fogantyúk.
Format modern irodabútor

Format modern irodabútor

Fiatalos, letisztult stílusú és modern irodabútor család, melynek elemei ideálisak a korszerű irodák és dolgozószobák berendezésének kiegészítésére. Szögletes vonalvezetés, letisztult design jellemzi, emellett praktikus és tartós irodabútorok.
Alto irodabútor

Alto irodabútor

Különleges, egyedi megoldásokkal készült modern irodabútor, mely a legkorszerűbb vezetői irodák berendezésének kiegészítésére ideális választás.
Irodai asztalok

Irodai asztalok

Irodai asztalok: íróasztalok, számítógépasztalok, tárgyalóasztalok, konferencia asztalok, sarok íróasztalok, fém íróasztalok