MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Johan irodabútor

Bármilyen jellegű irodai tevékenységre: Johan

A Johan irodabútor család elemei révén bármilyen tevékenységet végző irodát be tud rendezni, hiszen praktikus elemei maximálisan helyt állnak az irattárolás és irodai munkavégzés területén. Esztétikus kivitelét a kellemes, fiatalos színkombináció, a szögletes vonalvezetés és a letisztult stílus biztosítja, mely a legkorszerűbb irodák összképét sugallja.

A praktikus bútordarabok remekül kombinálhatók egymással. Könyvespolcok, irattartó polcok, komódok és polcos szekrények teszik lehetővé a kényelmes munkavégzést, hogy az iratokat és dokumentumokat rendezetten, átláthatóan tudja tárolni a helyiségben. Író- és számítógépasztal is az elemek között található, ám tárgyalóasztal is a bútorcsalád részét képezi, melyet gurulós konténerrel tud kiegészíteni a kényelmes munkavégzés érdekében.

 

Johan irodabútor

Johan irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Imago irodabútor

Imago irodabútor

3 kellemes, modern színben rendelhető irodabútor család, mely nagy elemválasztékának köszönhetően bármilyen variációban megállja a helyét.
Termékek kategóriák

Termékek kategóriák

Bútorválasztékunkat folyamatosan bővítjük, így kínálatunkban már több mint 30 féle elemes irodabútor család, 300 irodai szék, 200 féle irodai asztal közül választhat!
Tárgyalószékek és konferenciaszékek

Tárgyalószékek és konferenciaszékek

Az ár itt is az egyik leginkább befolyásoló tényező a választásnál, de mindenképpen figyelembe kell venni azt is, hogy mire lesz használva a szék.
Tedy elemes bútor

Tedy elemes bútor

A Tedy elemes bútorcsaládot a rusztikus hatást keltő lefkas tölgy szín teszi ennyire különlegessé és egyedivé, ez a tónus dominál a szögletes bútorelemeknél.
Born irodabútor

Born irodabútor

Letisztult stílusú, szögletes formákkal rendelkező modern irodabútor a 21. századi irodák és dolgozószobák berendezése terén felmerült minden igényére és elvárására.