MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Ravenna elemes irodabútor

Praktikus és olcsó irodabútor: Ravenna

Tartós, széles elemválasztékkal rendelkező irodabútor, mely 6 kellemes színből rendelhető. Bármilyen irodai munkavégzéshez megtalálja a megfelelő összeállítást, a hagyományos irodák és dolgozószobák berendezésének kiegészítésére ideális választás. Praktikus elemeinek köszönhetően minden irat, dosszié és mappa elfér majd a munkahelyén.

Ebben lesznek segítségére a szögletes vonalvezetéssel és különböző méretekben rendelkező polcok, szekrények, komódok és konténerek is. Az íves fogantyúk tökéletesen kiegészítik az elemeket. Az íróasztalok széles választékából Ön is megtalálja a megfelelő méretűt, a kiemelkedő 25 mm vastag asztallap lehetővé teszi a mindennapi használatot és igénybevételt. A gyártó 5 év garanciát kínál a bútorcsalád elemeire.

 

Ravenna elemes irodabútor

Ravenna elemes irodabútor

Ravenna elemes irodabútor

Ravenna irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Pello elemes bútor

Pello elemes bútor

Rendkívül ízléses, nagyon modern, letisztult stílusú, szögletes formavilággal rendelkező elemes bútor, mely a korszerű irodák, dolgozószobák, illetve a nappali berendezésének kiegészítésére is ideális választás.
Térdeplőszékek

Térdeplőszékek

A térdeplőszék egy jó megoldás arra, hogy az irodai ülőmunkát egészségesebbé tegye, ugyanis a reggeltől-estig tartó ülőmunka nem igazán egészséges.
Tárgyalóasztal

Tárgyalóasztal

Amikor tárgyalóasztalt választ, az egymás mellett ülő embereknek 60-70 cm széles hellyel érdemes számolni, valamint az asztal mellett a kényelmes felálláshoz-leüléshez 80-90 cm helyet érdemes hagyni.
Fém íróasztalok

Fém íróasztalok

A kínálatunkban található fémvázas számítógépasztalokat és íróasztalokat a felépítésüknél fogva nem minden esetben, pontosabban fogalmazva nem mindegyik típust ajánljuk irodai felhasználásra.
Indigo elemes bútor

Indigo elemes bútor

A durance tölgy sötét tónusú színe dominál ennél az irodabútor családnál, mely ettől válik ennyire tekintélyt parancsoló kivitelűvé és elegánssá.