MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Alto irodabútor

Modern vezetői irodabútor: Alto

Különleges, egyedi megoldásokkal készült modern irodabútor, mely a legkorszerűbb vezetői irodák berendezésének kiegészítésére ideális választás. Szögletes formavilág, fiatalos, minimalista stílus jellemzi ezeket az irodabútorokat, míg az íróasztalok keretes megoldása teszi egyedivé az összképet.

Praktikus és esztétikus kivitelű elemeinek használatával kényelmesen tudja végezni mindennapi munkáját, emellett minden irodai holmi tárolását meg tudja oldani. Polcos szekrények, könyvespolcok, különböző méretű komódok lesznek ebben segítségére. Többféle kivitelű íróasztalból választhatja ki a megfelelőt. Mindegyik jellemzője egy: 38 mm vastag asztallappal rendelkeznek, mellyel kiemelkedik a többi bútorcsalád közül. A gyártó 5 év garanciát biztosít a bútorcsalád elemeire.

 

Alto irodabútor

Alto irodabútor

Alto irodabútor

Alto irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Indigo elemes bútor

Indigo elemes bútor

A durance tölgy sötét tónusú színe dominál ennél az irodabútor családnál, mely ettől válik ennyire tekintélyt parancsoló kivitelűvé és elegánssá.
Kora irodabútor

Kora irodabútor

Már elsőre a sötét tónusú, mégis kellemes meleg színe tűnik fel ennek a bútorcsaládnak.
Line irodabútor

Line irodabútor

A 21. századi legkorszerűbb irodák és dolgozószobák berendezésére kiváló választás a Line irodabútor család összes mutatós és praktikus eleme.
Imago irodabútor

Imago irodabútor

3 kellemes, modern színben rendelhető irodabútor család, mely nagy elemválasztékának köszönhetően bármilyen variációban megállja a helyét.
Natalia irodabútor

Natalia irodabútor

Régi időkre emlékeztető, klasszikus megjelenésű bútorcsalád két kellemes színben, mellyel az iroda, dolgozószoba, illetve a nappali az étkező és a hálószoba berendezése is ízlésessé varázsolható.