MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Alto irodabútor

Modern vezetői irodabútor: Alto

Különleges, egyedi megoldásokkal készült modern irodabútor, mely a legkorszerűbb vezetői irodák berendezésének kiegészítésére ideális választás. Szögletes formavilág, fiatalos, minimalista stílus jellemzi ezeket az irodabútorokat, míg az íróasztalok keretes megoldása teszi egyedivé az összképet.

Praktikus és esztétikus kivitelű elemeinek használatával kényelmesen tudja végezni mindennapi munkáját, emellett minden irodai holmi tárolását meg tudja oldani. Polcos szekrények, könyvespolcok, különböző méretű komódok lesznek ebben segítségére. Többféle kivitelű íróasztalból választhatja ki a megfelelőt. Mindegyik jellemzője egy: 38 mm vastag asztallappal rendelkeznek, mellyel kiemelkedik a többi bútorcsalád közül. A gyártó 5 év garanciát biztosít a bútorcsalád elemeire.

 

Alto irodabútor

Alto irodabútor

Alto irodabútor

Alto irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Oregon elemes bútor

Oregon elemes bútor

Az Oregon elemes bútorcsaládot letisztult stílus, szimmetria és mutatós kanterbery tölgy szín jellemzi, amit remekül kiegészítenek az elegáns négyzet alakú, fémszínű fogantyúk.
Country elemes bútor

Country elemes bútor

Az iroda és a dolgozószoba, de a nappali, a hálószoba és az étkező berendezését is rendkívül stílusossá varázsolják a Country elemes bútorai.
BüroCombi+ irodabútor

BüroCombi+ irodabútor

Az irodai vagy dolgozószobai kellemes légkörhöz és hangulathoz járul hozzá a BüroCombi+ irodabútor család számos elemével, hiszen a kellemes cseresznye szín jó hatással van az ember hangulatára és kedvére.
Irodai székek

Irodai székek

Irodai székek: forgószékek, irodaszékek, főnöki fotel, vezetői szék, munkaszék, ipari szék, tárgyalószékek, konferencia szék
Térdeplőszékek

Térdeplőszékek

A térdeplőszék egy jó megoldás arra, hogy az irodai ülőmunkát egészségesebbé tegye, ugyanis a reggeltől-estig tartó ülőmunka nem igazán egészséges.