MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Ipari munkaszékek

Gyártásba, egészségügyi területre, laboratóriumba keres munkaszéket? Itt kicsit kötöttebbek a színek és a formák. első a felhasználás jellege és a dizájn csak másodlagos. Fa, műanyag, vagy antisztatikus bevonattal esetleg könnyen tisztán tartható textilbőr huzattal gyártott ipari munkaszékek normál, vagy akár emelt ülésmagassággal.

Amire érdemes még esetleg figyelni, hogy a szék görgői is megfeleljenek a felhasználás jellegének: elég a normál görgő, vagy szükséges az antisztatikus tulajdonság, a gumírozott futófelület, a fékezhetőség, vagy hogy a görgők helyett inkább fix tappancsokkal kapja a munkaszékeket.

 

Ipari munkaszékek

Ipari munkaszékek

Ipari munkaszékek

Ipari munkaszékek

Ipari munkaszékek

Munkaszék és ipari szék típusok és árak >>>


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 

irodai szék


Kapcsolódó cikkek

Boltis irodabútor

Boltis irodabútor

Ízléses, elegáns kivitelű, klasszikus stílusú irodabútor, mely az iroda, a dolgozószoba, de otthon a nappali, a hálószoba és az étkező berendezésére is tökéletes választás.
Gamer székek

Gamer székek

A kinézet, a kényelem, a beállítási lehetőségek, a formázott ülőfelület, a megfelelő komfort - a gamer székek esetében is ugyanolyan fontosak ezek a tulajdonságok, mint egy irodai forgószéknél.
Format modern irodabútor

Format modern irodabútor

Fiatalos, letisztult stílusú és modern irodabútor család, melynek elemei ideálisak a korszerű irodák és dolgozószobák berendezésének kiegészítésére. Szögletes vonalvezetés, letisztult design jellemzi, emellett praktikus és tartós irodabútorok.
Íróasztalok

Íróasztalok

Íróasztal, íróasztalok - Néhány hasznos tipp a megfelelő íróasztal kiválasztásához
Aramis irodabútor

Aramis irodabútor

A rusztikus stílusú, tekintélyt parancsoló kivitelű irodabútor család a klasszikus stílust kedvelők irodabútora.