MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Fenyő íróasztal

Amiket nem ajánlunk forgalmasabb irodákba, ahol folyamatos a sűrgés-forgás ...

Mégpedig azért, mert puha fenyő anyaguk elég sérülékeny, így eléggé vigyázni kell rá. Egy forgalmas irodába, ahol napközben zajlanak az események, jönnek-mennek a kollégák, akik a saját dolgukkal vannak elfoglalva, nem tudnak odafigyelni, hogy akaratlanul is, de idővel ne okozzanak valamiféle kárt a fenyő számítógépasztalában. Könnyen nekicsapódhat egy ajtó, nekilökhetnek egy széket, ráesik bármilyen keményebb tárgy, nem is beszélve például a kiboruló kávéscsészéről.

Ha otthonra választ fenyő számítógépasztalt, fenyő íróasztalt akkor viszont sokkal jobban tud rá vigyázni, és megóvni a sérülésektől. A fenyő íróasztal egyébként nagyon jó választás lehet, mert a fenyő természetes anyaga és színe, nagyon kellemes meleg hangulatot varázsol otthonába. Tisztítása és állapotának megóvása ugyan kicsi nagyobb odafigyelést igényel, mint egy hagyományos bútorlapos íróasztalé, de ha vigyáz rá, akkor nagyon sokáig élvezheti és használhatja.

Röviden: fenyő íróasztalt, fenyő számítógépasztalt munkahelyi irodába inkább nem, otthonra viszont bátran ajánljuk.

 

Fenyő íróasztal

Fenyő íróasztal

Fenyő íróasztal

Fenyő íróasztal

Fenyő íróasztal

Fenyő íróasztal típusok és árak >>>


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 

íróasztal számítógépasztal irodai asztal


Kapcsolódó cikkek

Bawaria irodabútor

Bawaria irodabútor

A klasszikus stílust kedvelők közkedvelt irodabútora, hiszen rendkívül elegáns, tekintélyt parancsoló kivitelű elemekkel rendelkezik.
Álló és állítható magasságú íróasztalok

Álló és állítható magasságú íróasztalok

Mozgásszegény életmódunkba nagyban közrejátszik, hogy irodai munkánk folytán is az íróasztalunkhoz vagyunk szögezve napi 8-10-12 órát, amiben különösen előnytelen és mondhatni egészségtelen.
Bahama modern irodabútor

Bahama modern irodabútor

2 kellemes színben rendelhető, funkcionális kialakítású és masszív irodabútor azoknak, akik a korszerű irodát vagy dolgozószobát szeretnék berendezni modern és praktikus irodabútorokkal, hosszú távra.
VenomMix elemes bútor

VenomMix elemes bútor

Modern, fogantyúk nélküli kialakítású, szögletes vonalvezetésű elemes bútor, mellyel az iroda, dolgozószoba, de a nappali és hálószoba berendezését is esztétikussá varázsolhatja.
Főnöki fotelek

Főnöki fotelek

Főnöki fotel, vezetői szék - Egy főnöki fotel esetében a kényelem mellett a másik legfontosabb követelmény, hogy tükrözze a benne ülő személy pozícióját és ezzel együtt a cég, vállalkozás erejét.