MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Oscar irodabútor

Hangulatos és praktikus: Oscar

Hagyományos kivitelű, egyszerű vonalvezetésű, szögletes formákkal rendelkező irodabútor azoknak, akik szerint fontos, hogy az iroda hangulata otthonos legyen. Az amerikai cseresznye kellemes színe biztosítja az otthonos, hangulatos légkört ezekkel a bútordarabokkal. Ám nem csak megnyugtató színe, hanem praktikus felépítése miatt is remek választás minden egyes eleme ennek a bútorcsaládnak.

A könyvespolcokon a mindennapi munkája során használatos szakkönyveket, illetve az irattartó mappákat tudja átlátható módon elhelyezni. A komódokban és a polcos szekrényekben az iratokat és dossziékat sorakoztathatja fel, a rendezett soroknak köszönhetően pedig a munkája is kevesebb lesz, hiszen azonnal megtalálja, amit keres. Számos íróasztal közül választhatja ki, mekkora munkafelületen végzi irodai munkáját, amit bővíthet is a praktikus sarokelemnek köszönhetően.

 

Oscar irodabútor

Oscar irodabútor

Oscar irodabútor

Oscar irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Natalia irodabútor

Natalia irodabútor

Régi időkre emlékeztető, klasszikus megjelenésű bútorcsalád két kellemes színben, mellyel az iroda, dolgozószoba, illetve a nappali az étkező és a hálószoba berendezése is ízlésessé varázsolható.
Ipari munkaszékek

Ipari munkaszékek

Gyártásba, egészségügyi területre, laboratóriumba keres munkaszéket? Itt kicsit kötöttebbek a színek és a formák. első a felhasználás jellege és a dizájn csak másodlagos.
BüroCombi+ irodabútor

BüroCombi+ irodabútor

Az irodai vagy dolgozószobai kellemes légkörhöz és hangulathoz járul hozzá a BüroCombi+ irodabútor család számos elemével, hiszen a kellemes cseresznye szín jó hatással van az ember hangulatára és kedvére.
Kora irodabútor

Kora irodabútor

Már elsőre a sötét tónusú, mégis kellemes meleg színe tűnik fel ennek a bútorcsaládnak.
Corso elemes irodabútor

Corso elemes irodabútor

Praktikus és olcsó irodabútor család, melynek elemei tökéletesen kielégítik a 21. századi irodaberendezés területén felmerült igényeket.