MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Born irodabútor

Modern, fiatalos és praktikus bútorcsalád: Born

Letisztult stílusú, szögletes formákkal rendelkező modern irodabútor a 21. századi irodák és dolgozószobák berendezése terén felmerült minden igényére és elvárására. A széles elemválasztéknak köszönhetően bármekkora méretű helyiségben, igényesen és praktikus módon variálhatja az esztétikus kivitelű darabokat. A Born irodabútorokkal mindennek meglesz a helye az irodában vagy dolgozószobában.

A polcos szekrények, a könyvespolcok, valamint a komódok és gurulós konténerek is megkönnyítik a tárolást, hiszen megannyi méretben és kivitelben állnak rendelkezésére. A tárgyalásokat intézheti az irodából, hiszen többféle megjelenésű tárgyalóasztalok közül válogathat. Az elegáns, korszerű íróasztalok igazán különleges darabjai lesznek a helyiségnek. Az asztallapok 38 mm vastag laminált faforgácsból készültek, melyek a legnagyobb igénybevételnek és mindennapi használatra is tökéletesen megfelelnek. Az elemekre 5 év garanciát biztosítunk, ezzel garantálva a bútordarabok magas minőségét.

 

Born irodabútor

Born irodabútor

Born irodabútor

Born irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Irodai székek

Irodai székek

Irodai székek: forgószékek, irodaszékek, főnöki fotel, vezetői szék, munkaszék, ipari szék, tárgyalószékek, konferencia szék
Line irodabútor

Line irodabútor

A 21. századi legkorszerűbb irodák és dolgozószobák berendezésére kiváló választás a Line irodabútor család összes mutatós és praktikus eleme.
Corso elemes irodabútor

Corso elemes irodabútor

Praktikus és olcsó irodabútor család, melynek elemei tökéletesen kielégítik a 21. századi irodaberendezés területén felmerült igényeket.
Dallas irodabútor

Dallas irodabútor

Kellemes, otthonos légkört teremt a Dallas irodabútor család minden egyes eleme az irodában, hiszen a manapság nagyon közkedvelt sonoma tölgy színű, finoman erezett frontok megnyugtató hatást keltenek a helyiségben. A bútorok szögletes, egyszerű ...
Ipari munkaszékek

Ipari munkaszékek

Gyártásba, egészségügyi területre, laboratóriumba keres munkaszéket? Itt kicsit kötöttebbek a színek és a formák. első a felhasználás jellege és a dizájn csak másodlagos.