MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Born irodabútor

Modern, fiatalos és praktikus bútorcsalád: Born

Letisztult stílusú, szögletes formákkal rendelkező modern irodabútor a 21. századi irodák és dolgozószobák berendezése terén felmerült minden igényére és elvárására. A széles elemválasztéknak köszönhetően bármekkora méretű helyiségben, igényesen és praktikus módon variálhatja az esztétikus kivitelű darabokat. A Born irodabútorokkal mindennek meglesz a helye az irodában vagy dolgozószobában.

A polcos szekrények, a könyvespolcok, valamint a komódok és gurulós konténerek is megkönnyítik a tárolást, hiszen megannyi méretben és kivitelben állnak rendelkezésére. A tárgyalásokat intézheti az irodából, hiszen többféle megjelenésű tárgyalóasztalok közül válogathat. Az elegáns, korszerű íróasztalok igazán különleges darabjai lesznek a helyiségnek. Az asztallapok 38 mm vastag laminált faforgácsból készültek, melyek a legnagyobb igénybevételnek és mindennapi használatra is tökéletesen megfelelnek. Az elemekre 5 év garanciát biztosítunk, ezzel garantálva a bútordarabok magas minőségét.

 

Born irodabútor

Born irodabútor

Born irodabútor

Born irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Oregon elemes bútor

Oregon elemes bútor

Az Oregon elemes bútorcsaládot letisztult stílus, szimmetria és mutatós kanterbery tölgy szín jellemzi, amit remekül kiegészítenek az elegáns négyzet alakú, fémszínű fogantyúk.
Irodai székek

Irodai székek

Irodai székek: forgószékek, irodaszékek, főnöki fotel, vezetői szék, munkaszék, ipari szék, tárgyalószékek, konferencia szék
Termékek kategóriák

Termékek kategóriák

Bútorválasztékunkat folyamatosan bővítjük, így kínálatunkban már több mint 30 féle elemes irodabútor család, 300 irodai szék, 200 féle irodai asztal közül választhat!
Várótermi padok

Várótermi padok

Hogy a váróteremnek is legyen profi a megjelenése, ugyanakkor stabilabban maradnak a helyükön, masszívabbak és strapabíróbbak, így időtállóbbak is, mintha csak székeket pakolnánk egymás mellé.
Bolden irodabútor

Bolden irodabútor

Akár otthona, akár az iroda vagy a dolgozószoba berendezéséről legyen szó, a Bolden bútorcsalád tökéletes választás.