MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Tárgyalóasztal

Egy irodának az egyik legforgalmasabb része tud lenni a tárgyaló - ügyfeles megbeszélések, munkatársi meetingek - éppen ezért egyfelől strapabíró és masszív tárgyalóasztalt érdemes választani, másrészt érdemes a méretet is körültekintően megválasztani, hogy megbeszélés közben kényelmesen el lehessen férni az asztal mellett, ugyanakkor a tárgyalóasztal körül is akadálymentesen lehessen közlekedni, felállni és leülni.

Amikor tárgyalóasztalt választ, nagyjából úgy kalkulálhat, hogy az asztalnál az egymás mellett ülő embereknek 60-70 cm széles hellyel érdemes számolni, valamint az asztal mellett a kényelmes felálláshoz-leüléshez 80-90 cm helyet érdemes hagyni.

 

Tárgyalóasztal

Tárgyalóasztal

Tárgyalóasztal

Tárgyalóasztal

Tárgyalóasztal

Tárgyalóasztal típusok és árak >>>


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 

irodai asztal


Kapcsolódó cikkek

Bawaria irodabútor

Bawaria irodabútor

A klasszikus stílust kedvelők közkedvelt irodabútora, hiszen rendkívül elegáns, tekintélyt parancsoló kivitelű elemekkel rendelkezik.
XTen irodabútor

XTen irodabútor

Klasszikus megjelenés és praktikum jellemzi ezt a fiatalos, 2 színben rendelhető irodabútor családot.
Oscar irodabútor

Oscar irodabútor

Hagyományos kivitelű, egyszerű vonalvezetésű, szögletes formákkal rendelkező irodabútor azoknak, akik szerint fontos, hogy az iroda hangulata otthonos legyen.
Morris irodabútor

Morris irodabútor

Robusztus kivitelű elemek, a fényes és matt találkozása, szögletes vonalvezetés jellemzi a Morris vezetői irodabútor családot.
Format modern irodabútor

Format modern irodabútor

Fiatalos, letisztult stílusú és modern irodabútor család, melynek elemei ideálisak a korszerű irodák és dolgozószobák berendezésének kiegészítésére. Szögletes vonalvezetés, letisztult design jellemzi, emellett praktikus és tartós irodabútorok.