MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Tárgyalóasztal

Egy irodának az egyik legforgalmasabb része tud lenni a tárgyaló - ügyfeles megbeszélések, munkatársi meetingek - éppen ezért egyfelől strapabíró és masszív tárgyalóasztalt érdemes választani, másrészt érdemes a méretet is körültekintően megválasztani, hogy megbeszélés közben kényelmesen el lehessen férni az asztal mellett, ugyanakkor a tárgyalóasztal körül is akadálymentesen lehessen közlekedni, felállni és leülni.

Amikor tárgyalóasztalt választ, nagyjából úgy kalkulálhat, hogy az asztalnál az egymás mellett ülő embereknek 60-70 cm széles hellyel érdemes számolni, valamint az asztal mellett a kényelmes felálláshoz-leüléshez 80-90 cm helyet érdemes hagyni.

 

Tárgyalóasztal

Tárgyalóasztal

Tárgyalóasztal

Tárgyalóasztal

Tárgyalóasztal

Tárgyalóasztal típusok és árak >>>


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 

irodai asztal


Kapcsolódó cikkek

Ravenna elemes irodabútor

Ravenna elemes irodabútor

Tartós, széles elemválasztékkal rendelkező irodabútor, mely 6 kellemes színből rendelhető.
Imago irodabútor

Imago irodabútor

3 kellemes, modern színben rendelhető irodabútor család, mely nagy elemválasztékának köszönhetően bármilyen variációban megállja a helyét.
VenomMix elemes bútor

VenomMix elemes bútor

Modern, fogantyúk nélküli kialakítású, szögletes vonalvezetésű elemes bútor, mellyel az iroda, dolgozószoba, de a nappali és hálószoba berendezését is esztétikussá varázsolhatja.
Fenyő íróasztal

Fenyő íróasztal

Fenyő íróasztalok és fenyő számítógépasztalok, amiket nem ajánlunk forgalmasabb irodákba, ahol folyamatos a sűrgés-forgás ...
Alto irodabútor

Alto irodabútor

Különleges, egyedi megoldásokkal készült modern irodabútor, mely a legkorszerűbb vezetői irodák berendezésének kiegészítésére ideális választás.