MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

JobExpress irodabútor

Mutatós és praktikus irodabútor: JobExpress

Visszafogott, letisztult stílusú elemek szögletes vonalvezetéssel, melyek az íves fogantyúkkal tökéletes harmóniát alkotnak. Így válik a JobExpress irodabútor család ennyire esztétikus kivitelűvé, mellyel a legkorszerűbb irodák és dolgozószobák berendezését biztosíthatjuk. 4 nagyon kellemes színben rendelhető.

A megnyerő és fiatalos kialakítás mellett praktikus elemekkel rendelkezik, ennek köszönhetően munkahelyén a lehető legkényelmesebben tudja mindennapi munkáját végezni. A zökkenőmentes munkavégzés feltételeit maximálisan teljesítik ezek az elemek. Úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legoptimálisabb elrendezésben, a bútordarabok megfelelő összeválogatása folytán, átláthatóan tudja elhelyezni benne iratait, dokumentumait.

 

JobExpress irodabútor

JobExpress irodabútor

JobExpress irodabútor

JobExpress irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Irodai asztalok

Irodai asztalok

Irodai asztalok: íróasztalok, számítógépasztalok, tárgyalóasztalok, konferencia asztalok, sarok íróasztalok, fém íróasztalok
Tárgyalószékek és konferenciaszékek

Tárgyalószékek és konferenciaszékek

Az ár itt is az egyik leginkább befolyásoló tényező a választásnál, de mindenképpen figyelembe kell venni azt is, hogy mire lesz használva a szék.
Indigo elemes bútor

Indigo elemes bútor

A durance tölgy sötét tónusú színe dominál ennél az irodabútor családnál, mely ettől válik ennyire tekintélyt parancsoló kivitelűvé és elegánssá.
Térdeplőszékek

Térdeplőszékek

A térdeplőszék egy jó megoldás arra, hogy az irodai ülőmunkát egészségesebbé tegye, ugyanis a reggeltől-estig tartó ülőmunka nem igazán egészséges.
Johan irodabútor

Johan irodabútor

A Johan irodabútor család elemei révén bármilyen tevékenységet végző irodát be tud rendezni, hiszen praktikus elemei maximálisan helyt állnak az irattárolás és irodai munkavégzés területén.