MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Torr Z irodabútor

Különleges, magas minőségű és sokoldalú: Torr Z

Egyedülálló dizájnnal rendelkező, különleges irodabútor család a legkorszerűbb vezetői irodák és dolgozószobák berendezésére. 3 divatos színben rendelhető, így bármilyen tónusú fal előtt a bútorcsalád elemei dominálnak majd. Bár szögletes formavilág jellemzi, hiszen még a bútorok alumíniumszínű fogantyúi is szögletes alakúak, az egyedi megoldások, a robusztus kivitel tekintélyt parancsolóvá, mégis fiatalossá, divatossá teszi. A 21. századi irodaberendezés terén felmerült igényeket és elvárásokat maximális teljesíti.

A praktikus elemek remekül variálhatók. A kétajtós polcos szekrénytől a keskeny szekrényekig, a komódoktól a kisméretű, alacsony irattárolókig és polcokig, mindent megtalál köztük. Az irodabútor család valóban arra lett megalkotva, hogy esztétikus módon, kényelmesen tárolja iratait és irodaszereit az irodában. Több íróasztal közül választhatja ki azt a kivitelt, mely elegendő helyet biztosít az papírmunkának. Az asztalok asztallapja 38 mm vastag, amellyel kiemelkedik a többi íróasztal közül. A gyártó a magas minőséget 5 év garanciával garantálja.

 

Torr Z irodabútor

Torr Z irodabútor

Torr Z irodabútor

Torr Z irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Számítógépasztalok

Számítógépasztalok

Számítógépasztalok,számítógépasztal - Saját magának keres számítógépasztalt otthonra, vagy esetleg a munkatársainak a munkahelyére, az irodába dolgozni?
Gamer székek

Gamer székek

A kinézet, a kényelem, a beállítási lehetőségek, a formázott ülőfelület, a megfelelő komfort - a gamer székek esetében is ugyanolyan fontosak ezek a tulajdonságok, mint egy irodai forgószéknél.
Forgószékek

Forgószékek

Forgószékek, irodaszékek - Munkája közben egész nap használja az irodaszékét, vagy csak alkalmanként 1-2 órát?
Kora irodabútor

Kora irodabútor

Már elsőre a sötét tónusú, mégis kellemes meleg színe tűnik fel ennek a bútorcsaládnak.
Irodai asztalok

Irodai asztalok

Irodai asztalok: íróasztalok, számítógépasztalok, tárgyalóasztalok, konferencia asztalok, sarok íróasztalok, fém íróasztalok