MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Torr Z irodabútor

Különleges, magas minőségű és sokoldalú: Torr Z

Egyedülálló dizájnnal rendelkező, különleges irodabútor család a legkorszerűbb vezetői irodák és dolgozószobák berendezésére. 3 divatos színben rendelhető, így bármilyen tónusú fal előtt a bútorcsalád elemei dominálnak majd. Bár szögletes formavilág jellemzi, hiszen még a bútorok alumíniumszínű fogantyúi is szögletes alakúak, az egyedi megoldások, a robusztus kivitel tekintélyt parancsolóvá, mégis fiatalossá, divatossá teszi. A 21. századi irodaberendezés terén felmerült igényeket és elvárásokat maximális teljesíti.

A praktikus elemek remekül variálhatók. A kétajtós polcos szekrénytől a keskeny szekrényekig, a komódoktól a kisméretű, alacsony irattárolókig és polcokig, mindent megtalál köztük. Az irodabútor család valóban arra lett megalkotva, hogy esztétikus módon, kényelmesen tárolja iratait és irodaszereit az irodában. Több íróasztal közül választhatja ki azt a kivitelt, mely elegendő helyet biztosít az papírmunkának. Az asztalok asztallapja 38 mm vastag, amellyel kiemelkedik a többi íróasztal közül. A gyártó a magas minőséget 5 év garanciával garantálja.

 

Torr Z irodabútor

Torr Z irodabútor

Torr Z irodabútor

Torr Z irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Számítógépasztalok

Számítógépasztalok

Számítógépasztalok,számítógépasztal - Saját magának keres számítógépasztalt otthonra, vagy esetleg a munkatársainak a munkahelyére, az irodába dolgozni?
Tárgyalóasztal

Tárgyalóasztal

Amikor tárgyalóasztalt választ, az egymás mellett ülő embereknek 60-70 cm széles hellyel érdemes számolni, valamint az asztal mellett a kényelmes felálláshoz-leüléshez 80-90 cm helyet érdemes hagyni.
Tedy elemes bútor

Tedy elemes bútor

A Tedy elemes bútorcsaládot a rusztikus hatást keltő lefkas tölgy szín teszi ennyire különlegessé és egyedivé, ez a tónus dominál a szögletes bútorelemeknél.
Ravenna elemes irodabútor

Ravenna elemes irodabútor

Tartós, széles elemválasztékkal rendelkező irodabútor, mely 6 kellemes színből rendelhető.
Tárgyalószékek és konferenciaszékek

Tárgyalószékek és konferenciaszékek

Az ár itt is az egyik leginkább befolyásoló tényező a választásnál, de mindenképpen figyelembe kell venni azt is, hogy mire lesz használva a szék.