MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

VenomMix elemes bútor

Fiatalos és modern: VenomMix

Modern, fogantyúk nélküli kialakítású, szögletes vonalvezetésű elemes bútor, mellyel az iroda, dolgozószoba, de a nappali és hálószoba berendezését is esztétikussá varázsolhatja. A legkorszerűbb megjelenéssel bíró, dizájnos, magasfényű frontokkal ellátott bútorelemek, melyek a kellemes sonoma tölggyel alkotnak harmóniát.

A praktikus bútordarabok egytől egyig funkcionális kialakításúak, így nem lesz probléma az iratok, dossziék és mappák elhelyezése az irodában vagy dolgozószobában. A könyvespolcok, a polcos, fiókos irodaszekrények, a vitrines szekrények, valamint a számos méretben és kivitelben készült komódok is kényelmes tárolóhelyet biztosítanak a munkahelyén. Több íróasztal közül tudja kiválasztani a méretben megfelelőt.

 

VenomMix elemes bútor

VenomMix elemes bútor

VenomMix elemes bútor

VenomMix elemes bútorcsalád árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Fém íróasztalok

Fém íróasztalok

A kínálatunkban található fémvázas számítógépasztalokat és íróasztalokat a felépítésüknél fogva nem minden esetben, pontosabban fogalmazva nem mindegyik típust ajánljuk irodai felhasználásra.
Álló és állítható magasságú íróasztalok

Álló és állítható magasságú íróasztalok

Mozgásszegény életmódunkba nagyban közrejátszik, hogy irodai munkánk folytán is az íróasztalunkhoz vagyunk szögezve napi 8-10-12 órát, amiben különösen előnytelen és mondhatni egészségtelen.
Oscar irodabútor

Oscar irodabútor

Hagyományos kivitelű, egyszerű vonalvezetésű, szögletes formákkal rendelkező irodabútor azoknak, akik szerint fontos, hogy az iroda hangulata otthonos legyen.
Morris irodabútor

Morris irodabútor

Robusztus kivitelű elemek, a fényes és matt találkozása, szögletes vonalvezetés jellemzi a Morris vezetői irodabútor családot.
XTen irodabútor

XTen irodabútor

Klasszikus megjelenés és praktikum jellemzi ezt a fiatalos, 2 színben rendelhető irodabútor családot.