MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

VenomMix elemes bútor

Fiatalos és modern: VenomMix

Modern, fogantyúk nélküli kialakítású, szögletes vonalvezetésű elemes bútor, mellyel az iroda, dolgozószoba, de a nappali és hálószoba berendezését is esztétikussá varázsolhatja. A legkorszerűbb megjelenéssel bíró, dizájnos, magasfényű frontokkal ellátott bútorelemek, melyek a kellemes sonoma tölggyel alkotnak harmóniát.

A praktikus bútordarabok egytől egyig funkcionális kialakításúak, így nem lesz probléma az iratok, dossziék és mappák elhelyezése az irodában vagy dolgozószobában. A könyvespolcok, a polcos, fiókos irodaszekrények, a vitrines szekrények, valamint a számos méretben és kivitelben készült komódok is kényelmes tárolóhelyet biztosítanak a munkahelyén. Több íróasztal közül tudja kiválasztani a méretben megfelelőt.

 

VenomMix elemes bútor

VenomMix elemes bútor

VenomMix elemes bútor

VenomMix elemes bútorcsalád árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

BüroCombi+ irodabútor

BüroCombi+ irodabútor

Az irodai vagy dolgozószobai kellemes légkörhöz és hangulathoz járul hozzá a BüroCombi+ irodabútor család számos elemével, hiszen a kellemes cseresznye szín jó hatással van az ember hangulatára és kedvére.
Kora irodabútor

Kora irodabútor

Már elsőre a sötét tónusú, mégis kellemes meleg színe tűnik fel ennek a bútorcsaládnak.
Irodai székek

Irodai székek

Irodai székek: forgószékek, irodaszékek, főnöki fotel, vezetői szék, munkaszék, ipari szék, tárgyalószékek, konferencia szék
Irodai asztalok

Irodai asztalok

Irodai asztalok: íróasztalok, számítógépasztalok, tárgyalóasztalok, konferencia asztalok, sarok íróasztalok, fém íróasztalok
Oscar irodabútor

Oscar irodabútor

Hagyományos kivitelű, egyszerű vonalvezetésű, szögletes formákkal rendelkező irodabútor azoknak, akik szerint fontos, hogy az iroda hangulata otthonos legyen.