MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

VenomMix elemes bútor

Fiatalos és modern: VenomMix

Modern, fogantyúk nélküli kialakítású, szögletes vonalvezetésű elemes bútor, mellyel az iroda, dolgozószoba, de a nappali és hálószoba berendezését is esztétikussá varázsolhatja. A legkorszerűbb megjelenéssel bíró, dizájnos, magasfényű frontokkal ellátott bútorelemek, melyek a kellemes sonoma tölggyel alkotnak harmóniát.

A praktikus bútordarabok egytől egyig funkcionális kialakításúak, így nem lesz probléma az iratok, dossziék és mappák elhelyezése az irodában vagy dolgozószobában. A könyvespolcok, a polcos, fiókos irodaszekrények, a vitrines szekrények, valamint a számos méretben és kivitelben készült komódok is kényelmes tárolóhelyet biztosítanak a munkahelyén. Több íróasztal közül tudja kiválasztani a méretben megfelelőt.

 

VenomMix elemes bútor

VenomMix elemes bútor

VenomMix elemes bútor

VenomMix elemes bútorcsalád árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Format modern irodabútor

Format modern irodabútor

Fiatalos, letisztult stílusú és modern irodabútor család, melynek elemei ideálisak a korszerű irodák és dolgozószobák berendezésének kiegészítésére. Szögletes vonalvezetés, letisztult design jellemzi, emellett praktikus és tartós irodabútorok.
Gamer székek

Gamer székek

A kinézet, a kényelem, a beállítási lehetőségek, a formázott ülőfelület, a megfelelő komfort - a gamer székek esetében is ugyanolyan fontosak ezek a tulajdonságok, mint egy irodai forgószéknél.
Delta Evo irodabútor

Delta Evo irodabútor

A Delta Evo bútorcsalád nagy elemválasztéka között mindent megtalál, ami egy modern iroda vagy dolgozószoba berendezéséhez elengedhetetlen.
Kaspian irodabútor

Kaspian irodabútor

Szögletes formavilág, letisztult stílus, fogantyú nélküli kivitele teszi a Kaspian bútorcsalád elemeit ennyire esztétikussá.
Dallas irodabútor

Dallas irodabútor

Kellemes, otthonos légkört teremt a Dallas irodabútor család minden egyes eleme az irodában, hiszen a manapság nagyon közkedvelt sonoma tölgy színű, finoman erezett frontok megnyugtató hatást keltenek a helyiségben. A bútorok szögletes, egyszerű ...