MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Fém íróasztalok

Nem mindegyiket ajánljuk irodai felhasználásra ...

A kínálatunkban található fémvázas számítógépasztalokat és íróasztalokat a felépítésüknél fogva nem minden esetben, pontosabban fogalmazva nem mindegyik típust ajánljuk irodai felhasználásra.

A kecsesebb, "gyengébb" vázszerkezetű fémvázas íróasztalokat elsősorban otthoni felhasználásra ajánljuk, mivel otthon egyrészt jobban oda tudunk figyelni arra, hogy megóvjuk asztalunk épségét, másrészt nincs olyan mértékű igénybevételnek kitéve az asztal, mint irodai felhasználásnál, ahol reggeltől-estig nyüstöljük - ráülünk, púposra pakoljuk papírhalmokkal, stb.

Ugyanakkor kínálatunkban talál, kifejezetten irodai felhasználásra tervezett fémvázas íróasztalokat is, melyek időtálló strapabíró fém lábazattal készülnek.

 

Fém íróasztalok

Fém íróasztalok

Fém íróasztalok

Fém íróasztalok

Fém íróasztalok

Fém íróasztal és számítógépasztal típusok és árak >>>


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 

íróasztal irodai asztal számítógépasztal


Kapcsolódó cikkek

Delta Evo irodabútor

Delta Evo irodabútor

A Delta Evo bútorcsalád nagy elemválasztéka között mindent megtalál, ami egy modern iroda vagy dolgozószoba berendezéséhez elengedhetetlen.
Gamer székek

Gamer székek

A kinézet, a kényelem, a beállítási lehetőségek, a formázott ülőfelület, a megfelelő komfort - a gamer székek esetében is ugyanolyan fontosak ezek a tulajdonságok, mint egy irodai forgószéknél.
Várótermi padok

Várótermi padok

Hogy a váróteremnek is legyen profi a megjelenése, ugyanakkor stabilabban maradnak a helyükön, masszívabbak és strapabíróbbak, így időtállóbbak is, mintha csak székeket pakolnánk egymás mellé.
Imago irodabútor

Imago irodabútor

3 kellemes, modern színben rendelhető irodabútor család, mely nagy elemválasztékának köszönhetően bármilyen variációban megállja a helyét.
Bek irodabútor

Bek irodabútor

A hófehér színű Bek irodabútor család a legkorszerűbb irodák és dolgozószobák berendezésének kiegészítésére remek választás.