MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Fém íróasztalok

Nem mindegyiket ajánljuk irodai felhasználásra ...

A kínálatunkban található fémvázas számítógépasztalokat és íróasztalokat a felépítésüknél fogva nem minden esetben, pontosabban fogalmazva nem mindegyik típust ajánljuk irodai felhasználásra.

A kecsesebb, "gyengébb" vázszerkezetű fémvázas íróasztalokat elsősorban otthoni felhasználásra ajánljuk, mivel otthon egyrészt jobban oda tudunk figyelni arra, hogy megóvjuk asztalunk épségét, másrészt nincs olyan mértékű igénybevételnek kitéve az asztal, mint irodai felhasználásnál, ahol reggeltől-estig nyüstöljük - ráülünk, púposra pakoljuk papírhalmokkal, stb.

Ugyanakkor kínálatunkban talál, kifejezetten irodai felhasználásra tervezett fémvázas íróasztalokat is, melyek időtálló strapabíró fém lábazattal készülnek.

 

Fém íróasztalok

Fém íróasztalok

Fém íróasztalok

Fém íróasztalok

Fém íróasztalok

Fém íróasztal és számítógépasztal típusok és árak >>>


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 

íróasztal irodai asztal számítógépasztal


Kapcsolódó cikkek

Indigo elemes bútor

Indigo elemes bútor

A durance tölgy sötét tónusú színe dominál ennél az irodabútor családnál, mely ettől válik ennyire tekintélyt parancsoló kivitelűvé és elegánssá.
Country elemes bútor

Country elemes bútor

Az iroda és a dolgozószoba, de a nappali, a hálószoba és az étkező berendezését is rendkívül stílusossá varázsolják a Country elemes bútorai.
Íróasztalok

Íróasztalok

Íróasztal, íróasztalok - Néhány hasznos tipp a megfelelő íróasztal kiválasztásához
Boltis irodabútor

Boltis irodabútor

Ízléses, elegáns kivitelű, klasszikus stílusú irodabútor, mely az iroda, a dolgozószoba, de otthon a nappali, a hálószoba és az étkező berendezésére is tökéletes választás.
JobExpress irodabútor

JobExpress irodabútor

Visszafogott, letisztult stílusú elemek szögletes vonalvezetéssel, melyek az íves fogantyúkkal tökéletes harmóniát alkotnak egymással.