MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Bahama modern irodabútor

Modern, praktikus és masszív irodabútor: Bahama

2 kellemes színben rendelhető, funkcionális kialakítású és masszív irodabútor azoknak, akik a korszerű irodát vagy dolgozószobát szeretnék berendezni modern és praktikus irodabútorokkal, hosszú távra. Széles elemválasztékának köszönhetően Ön is megtalálja majd azokat a mutatós darabokat, amelyek iratai, dossziéi elhelyezésére szolgálnak.

A különböző méretű nyitott polcok, a polcokkal ellátott szekrények, komódok és laplábas, illetve fém lábakkal rendelkező íróasztalok kényelmes elhelyezést biztosítanak irodai holmijának. A kellemes színeknek, a vonalvezetésnek, a szögletes formáknak köszönheti esztétikus kivitelét minden egyes elem. Az irodabútorok mérete pedig úgy lett kialakítva, hogy szinte minden egyes irodahelyiségbe passzoljanak. Magas minőségű bútorok, a magyar gyártó 5 év garanciát kínál az összes elemre.

 

Bahama modern irodabútor

Bahama modern irodabútor

Bahama modern irodabútor

 

Bahama irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

JobExpress irodabútor

JobExpress irodabútor

Visszafogott, letisztult stílusú elemek szögletes vonalvezetéssel, melyek az íves fogantyúkkal tökéletes harmóniát alkotnak egymással.
Pello elemes bútor

Pello elemes bútor

Rendkívül ízléses, nagyon modern, letisztult stílusú, szögletes formavilággal rendelkező elemes bútor, mely a korszerű irodák, dolgozószobák, illetve a nappali berendezésének kiegészítésére is ideális választás.
Termékek kategóriák

Termékek kategóriák

Bútorválasztékunkat folyamatosan bővítjük, így kínálatunkban már több mint 30 féle elemes irodabútor család, 300 irodai szék, 200 féle irodai asztal közül választhat!
Corso elemes irodabútor

Corso elemes irodabútor

Praktikus és olcsó irodabútor család, melynek elemei tökéletesen kielégítik a 21. századi irodaberendezés területén felmerült igényeket.
XTen irodabútor

XTen irodabútor

Klasszikus megjelenés és praktikum jellemzi ezt a fiatalos, 2 színben rendelhető irodabútor családot.