MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Bahama modern irodabútor

Modern, praktikus és masszív irodabútor: Bahama

2 kellemes színben rendelhető, funkcionális kialakítású és masszív irodabútor azoknak, akik a korszerű irodát vagy dolgozószobát szeretnék berendezni modern és praktikus irodabútorokkal, hosszú távra. Széles elemválasztékának köszönhetően Ön is megtalálja majd azokat a mutatós darabokat, amelyek iratai, dossziéi elhelyezésére szolgálnak.

A különböző méretű nyitott polcok, a polcokkal ellátott szekrények, komódok és laplábas, illetve fém lábakkal rendelkező íróasztalok kényelmes elhelyezést biztosítanak irodai holmijának. A kellemes színeknek, a vonalvezetésnek, a szögletes formáknak köszönheti esztétikus kivitelét minden egyes elem. Az irodabútorok mérete pedig úgy lett kialakítva, hogy szinte minden egyes irodahelyiségbe passzoljanak. Magas minőségű bútorok, a magyar gyártó 5 év garanciát kínál az összes elemre.

 

Bahama modern irodabútor

Bahama modern irodabútor

Bahama modern irodabútor

 

Bahama irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Irodabútorok, irodai bútorok

Irodabútorok, irodai bútorok

Elemes irodabútorok és irodai bútorok modern és klasszikus stílusban munkahelyi irodába és otthonra a dolgozószobába
Boltis irodabútor

Boltis irodabútor

Ízléses, elegáns kivitelű, klasszikus stílusú irodabútor, mely az iroda, a dolgozószoba, de otthon a nappali, a hálószoba és az étkező berendezésére is tökéletes választás.
Indigo elemes bútor

Indigo elemes bútor

A durance tölgy sötét tónusú színe dominál ennél az irodabútor családnál, mely ettől válik ennyire tekintélyt parancsoló kivitelűvé és elegánssá.
Tedy elemes bútor

Tedy elemes bútor

A Tedy elemes bútorcsaládot a rusztikus hatást keltő lefkas tölgy szín teszi ennyire különlegessé és egyedivé, ez a tónus dominál a szögletes bútorelemeknél.
Várótermi padok

Várótermi padok

Hogy a váróteremnek is legyen profi a megjelenése, ugyanakkor stabilabban maradnak a helyükön, masszívabbak és strapabíróbbak, így időtállóbbak is, mintha csak székeket pakolnánk egymás mellé.