MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Forgószékek

Munkája közben egész nap használja az irodaszékét, vagy csak alkalmanként 1-2 órát?

Ha egész nap az irodaszékében ülve dolgozik, akkor nem érdemes a legolcsóbb megoldást választania (hacsak az nem egy jó minőségű, csak éppen akciós forgószéket jelent). A nagyon olcsó árak rendszerint gyengébb minőséget és erősen kifogásolható kényelmi fokozatot takarnak, amik a hatékony munkavégzés és az egészséges testtarás ellenségei.

Az olcsó irodaszékek hátrányai 1-2 óra alatt nem igazán mutatkoznak meg, így például otthoni számítógépezéshez ezek is jók lehetnek. De ha az egész napját, az egész hetét ugyanabban a forgószékben ülve kell eltöltenie, akkor érdemes odafigyelni az irodaszék komfortfokozatára a vásárlásnál. Egy vastagabb párna, egy ergonomikusabb kialakítás, a karfa, a magas háttámla, stb. sokat segíthetnek abban, hogy a nap végén ne teljesen elgémberedetten, elzsibbadt lábbal álljon fel forgószékéből.

 

Forgószékek

Forgószékek

Forgószékek

Forgószékek

Forgószékek

Forgószék és görgős irodaszék típusok és árak >>>


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 

irodaszék irodai szék


Kapcsolódó cikkek

Dallas irodabútor

Dallas irodabútor

Kellemes, otthonos légkört teremt a Dallas irodabútor család minden egyes eleme az irodában, hiszen a manapság nagyon közkedvelt sonoma tölgy színű, finoman erezett frontok megnyugtató hatást keltenek a helyiségben. A bútorok szögletes, egyszerű ...
Johan irodabútor

Johan irodabútor

A Johan irodabútor család elemei révén bármilyen tevékenységet végző irodát be tud rendezni, hiszen praktikus elemei maximálisan helyt állnak az irattárolás és irodai munkavégzés területén.
Tempo irodabútor

Tempo irodabútor

Bármilyen jellegű feladatokat is végez az irodában, a Tempo irodabútorokkal nem csak esztétikus, de nagyon praktikus és kényelmes irodahelyiséget tud kialakítani.
Fenyő íróasztal

Fenyő íróasztal

Fenyő íróasztalok és fenyő számítógépasztalok, amiket nem ajánlunk forgalmasabb irodákba, ahol folyamatos a sűrgés-forgás ...
Corso elemes irodabútor

Corso elemes irodabútor

Praktikus és olcsó irodabútor család, melynek elemei tökéletesen kielégítik a 21. századi irodaberendezés területén felmerült igényeket.