MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Morris irodabútor

Tekintélyt parancsoló kivitel, praktikus, sokoldalú elemek: Morris

Robusztus kivitelű elemek, a fényes és matt találkozása, szögletes vonalvezetés jellemzi a Morris vezetői irodabútor családot. Esztétikus kivitelét a sötét wenge korpusz és a fényes frontok adják, hiszen szögletes és egyszerű formái mellett az egzotikus színek összhangja dominál. Ez a harmónia teszi komollyá, elegánssá, presztízs-értékűvé, azaz vezetői irodabútorrá. Kivitelén és praktikus felépítésén túl erős, tartós bútorok, 36 mm vastag asztallappal, 5 év garanciával.

A számos praktikus elem a legkorszerűbb vezetői irodák és dolgozószobák berendezését biztosítja, és teszi kényelmes használatúvá. Az irattároló szekrények, könyvespolcok, komódok mellett az irodaszerek elhelyezésére szolgáló konténerek is megtalálhatók az elemek között. A dohányzó- és tárgyalóasztal a komfortos érzést biztosító megbeszélések helyszínéül szolgálnak, a különböző méretű íróasztalokhoz csatlakoztatható toldóelemek pedig nem csak különleges kivitelt, hanem praktikus munkahelyet is biztosítanak.

 

Morris irodabútor

Morris irodabútor

Morris irodabútor

Morris irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Kora irodabútor

Kora irodabútor

Már elsőre a sötét tónusú, mégis kellemes meleg színe tűnik fel ennek a bútorcsaládnak.
Born irodabútor

Born irodabútor

Letisztult stílusú, szögletes formákkal rendelkező modern irodabútor a 21. századi irodák és dolgozószobák berendezése terén felmerült minden igényére és elvárására.
Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Széles elemválasztékkal, fiatalos, letisztult stílussal rendelkezik ez a bútorcsalád, a korszerű irodák és dolgozószobák berendezésére ideális választás.
JobExpress irodabútor

JobExpress irodabútor

Visszafogott, letisztult stílusú elemek szögletes vonalvezetéssel, melyek az íves fogantyúkkal tökéletes harmóniát alkotnak egymással.
Alto irodabútor

Alto irodabútor

Különleges, egyedi megoldásokkal készült modern irodabútor, mely a legkorszerűbb vezetői irodák berendezésének kiegészítésére ideális választás.