MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Morris irodabútor

Tekintélyt parancsoló kivitel, praktikus, sokoldalú elemek: Morris

Robusztus kivitelű elemek, a fényes és matt találkozása, szögletes vonalvezetés jellemzi a Morris vezetői irodabútor családot. Esztétikus kivitelét a sötét wenge korpusz és a fényes frontok adják, hiszen szögletes és egyszerű formái mellett az egzotikus színek összhangja dominál. Ez a harmónia teszi komollyá, elegánssá, presztízs-értékűvé, azaz vezetői irodabútorrá. Kivitelén és praktikus felépítésén túl erős, tartós bútorok, 36 mm vastag asztallappal, 5 év garanciával.

A számos praktikus elem a legkorszerűbb vezetői irodák és dolgozószobák berendezését biztosítja, és teszi kényelmes használatúvá. Az irattároló szekrények, könyvespolcok, komódok mellett az irodaszerek elhelyezésére szolgáló konténerek is megtalálhatók az elemek között. A dohányzó- és tárgyalóasztal a komfortos érzést biztosító megbeszélések helyszínéül szolgálnak, a különböző méretű íróasztalokhoz csatlakoztatható toldóelemek pedig nem csak különleges kivitelt, hanem praktikus munkahelyet is biztosítanak.

 

Morris irodabútor

Morris irodabútor

Morris irodabútor

Morris irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Alto irodabútor

Alto irodabútor

Különleges, egyedi megoldásokkal készült modern irodabútor, mely a legkorszerűbb vezetői irodák berendezésének kiegészítésére ideális választás.
Delta Evo irodabútor

Delta Evo irodabútor

A Delta Evo bútorcsalád nagy elemválasztéka között mindent megtalál, ami egy modern iroda vagy dolgozószoba berendezéséhez elengedhetetlen.
Johan irodabútor

Johan irodabútor

A Johan irodabútor család elemei révén bármilyen tevékenységet végző irodát be tud rendezni, hiszen praktikus elemei maximálisan helyt állnak az irattárolás és irodai munkavégzés területén.
BüroCombi+ irodabútor

BüroCombi+ irodabútor

Az irodai vagy dolgozószobai kellemes légkörhöz és hangulathoz járul hozzá a BüroCombi+ irodabútor család számos elemével, hiszen a kellemes cseresznye szín jó hatással van az ember hangulatára és kedvére.
Bek irodabútor

Bek irodabútor

A hófehér színű Bek irodabútor család a legkorszerűbb irodák és dolgozószobák berendezésének kiegészítésére remek választás.