MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Morris irodabútor

Tekintélyt parancsoló kivitel, praktikus, sokoldalú elemek: Morris

Robusztus kivitelű elemek, a fényes és matt találkozása, szögletes vonalvezetés jellemzi a Morris vezetői irodabútor családot. Esztétikus kivitelét a sötét wenge korpusz és a fényes frontok adják, hiszen szögletes és egyszerű formái mellett az egzotikus színek összhangja dominál. Ez a harmónia teszi komollyá, elegánssá, presztízs-értékűvé, azaz vezetői irodabútorrá. Kivitelén és praktikus felépítésén túl erős, tartós bútorok, 36 mm vastag asztallappal, 5 év garanciával.

A számos praktikus elem a legkorszerűbb vezetői irodák és dolgozószobák berendezését biztosítja, és teszi kényelmes használatúvá. Az irattároló szekrények, könyvespolcok, komódok mellett az irodaszerek elhelyezésére szolgáló konténerek is megtalálhatók az elemek között. A dohányzó- és tárgyalóasztal a komfortos érzést biztosító megbeszélések helyszínéül szolgálnak, a különböző méretű íróasztalokhoz csatlakoztatható toldóelemek pedig nem csak különleges kivitelt, hanem praktikus munkahelyet is biztosítanak.

 

Morris irodabútor

Morris irodabútor

Morris irodabútor

Morris irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Széles elemválasztékkal, fiatalos, letisztult stílussal rendelkezik ez a bútorcsalád, a korszerű irodák és dolgozószobák berendezésére ideális választás.
Bolden irodabútor

Bolden irodabútor

Akár otthona, akár az iroda vagy a dolgozószoba berendezéséről legyen szó, a Bolden bútorcsalád tökéletes választás.
Boltis irodabútor

Boltis irodabútor

Ízléses, elegáns kivitelű, klasszikus stílusú irodabútor, mely az iroda, a dolgozószoba, de otthon a nappali, a hálószoba és az étkező berendezésére is tökéletes választás.
Sarok íróasztalok

Sarok íróasztalok

Sarok számítógépasztalok és sarok íróasztalok az Önnek legjobb megoldás, ha nagy íróasztalt szeretne, de kicsi a helye
Tedy elemes bútor

Tedy elemes bútor

A Tedy elemes bútorcsaládot a rusztikus hatást keltő lefkas tölgy szín teszi ennyire különlegessé és egyedivé, ez a tónus dominál a szögletes bútorelemeknél.