MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

BüroCombi+ irodabútor

Fiatalos és masszív irodabútor: BüroCombi+

Az irodai vagy dolgozószobai kellemes légkörhöz és hangulathoz járul hozzá a BüroCombi+ irodabútor család számos elemével, hiszen a kellemes cseresznye szín jó hatással van az ember hangulatára és kedvére. Esztétikus kivitelét színén kívül a szögletes formavilág és a fekete fogantyúkkal kombinált megjelenése fokozza. Igazán fiatalos elemekkel rendelkezik, ugyanakkor praktikus darabjainak köszönhetően bármilyen helyiségben megállja a helyét.

Polcai, polcos szekrényei és komódjai különböző méretben és elosztással rendelkeznek, így iratait, irodai holmiját rendezett, átlátható sorokban tudja elhelyezni, mely még a mindennapi munkát is megkönnyít. A masszív, laplábas vagy fém lábakkal rendelkező, 28 mm vastag asztallappal ellátott íróasztalok hosszú távon szolgálják majd az irodai munkavégzés során.

 

BüroCombi+ irodabútor

BüroCombi+ irodabútor

BüroCombi+ irodabútor

BüroCombi+ irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Corso elemes irodabútor

Corso elemes irodabútor

Praktikus és olcsó irodabútor család, melynek elemei tökéletesen kielégítik a 21. századi irodaberendezés területén felmerült igényeket.
XTen irodabútor

XTen irodabútor

Klasszikus megjelenés és praktikum jellemzi ezt a fiatalos, 2 színben rendelhető irodabútor családot.
Kaspian irodabútor

Kaspian irodabútor

Szögletes formavilág, letisztult stílus, fogantyú nélküli kivitele teszi a Kaspian bútorcsalád elemeit ennyire esztétikussá.
Johan irodabútor

Johan irodabútor

A Johan irodabútor család elemei révén bármilyen tevékenységet végző irodát be tud rendezni, hiszen praktikus elemei maximálisan helyt állnak az irattárolás és irodai munkavégzés területén.
Line irodabútor

Line irodabútor

A 21. századi legkorszerűbb irodák és dolgozószobák berendezésére kiváló választás a Line irodabútor család összes mutatós és praktikus eleme.