MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

BüroCombi+ irodabútor

Fiatalos és masszív irodabútor: BüroCombi+

Az irodai vagy dolgozószobai kellemes légkörhöz és hangulathoz járul hozzá a BüroCombi+ irodabútor család számos elemével, hiszen a kellemes cseresznye szín jó hatással van az ember hangulatára és kedvére. Esztétikus kivitelét színén kívül a szögletes formavilág és a fekete fogantyúkkal kombinált megjelenése fokozza. Igazán fiatalos elemekkel rendelkezik, ugyanakkor praktikus darabjainak köszönhetően bármilyen helyiségben megállja a helyét.

Polcai, polcos szekrényei és komódjai különböző méretben és elosztással rendelkeznek, így iratait, irodai holmiját rendezett, átlátható sorokban tudja elhelyezni, mely még a mindennapi munkát is megkönnyít. A masszív, laplábas vagy fém lábakkal rendelkező, 28 mm vastag asztallappal ellátott íróasztalok hosszú távon szolgálják majd az irodai munkavégzés során.

 

BüroCombi+ irodabútor

BüroCombi+ irodabútor

BüroCombi+ irodabútor

BüroCombi+ irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Tempo irodabútor

Tempo irodabútor

Bármilyen jellegű feladatokat is végez az irodában, a Tempo irodabútorokkal nem csak esztétikus, de nagyon praktikus és kényelmes irodahelyiséget tud kialakítani.
Natalia irodabútor

Natalia irodabútor

Régi időkre emlékeztető, klasszikus megjelenésű bútorcsalád két kellemes színben, mellyel az iroda, dolgozószoba, illetve a nappali az étkező és a hálószoba berendezése is ízlésessé varázsolható.
Irodai székek

Irodai székek

Irodai székek: forgószékek, irodaszékek, főnöki fotel, vezetői szék, munkaszék, ipari szék, tárgyalószékek, konferencia szék
Corso elemes irodabútor

Corso elemes irodabútor

Praktikus és olcsó irodabútor család, melynek elemei tökéletesen kielégítik a 21. századi irodaberendezés területén felmerült igényeket.
Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Széles elemválasztékkal, fiatalos, letisztult stílussal rendelkezik ez a bútorcsalád, a korszerű irodák és dolgozószobák berendezésére ideális választás.