MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Íróasztalok

Néhány hasznos tipp a megfelelő íróasztal kiválasztásához:

Kiválasztásnál fontos az iroda funkciója, vagyis, hogy milyen jellegű tevékenységhez van szüksége az íróasztalra. Ön dolgozik csak az íróasztalon - például mérnöki, könyvelői, pénzügyes és hasonlók, vagy ügyfeleket is le kell ültetnie az íróasztalához - biztosítási ügynök, banki ügyintéző, utazási irodába, stb.

Milyen beosztással társul az íróasztal - egy megjelenésében és minőségében is komolyabb vezetői íróasztalt keres, vagy egy olcsóbb, de a rengeteg papírmunkához praktikus, elég nagy és jól kihasználható íróasztalt.

Ami még fontos lehet, hogy az íróasztal az nem számítógépasztal. Mi a különbség? Íróasztalát természetesen tudja használni számítógépasztalnak is, de számolnia kell azzal, hogy az íróasztalokból hiányoznak az olyan funkcionális részek, mint például a billentyűzettartó, a számítógéptartó, vagy épp monitortartó polcok.

Egy íróasztal viszont laptopasztalnak, notebook aszalnak kiválóan alkalmas, ahol az előbb említett számítógép-tartozékokat tartó polcokra nincsen szükség, így nem porosodnak kihasználatlanul és nem foglalják a helyet feleslegesen.

 

Íróasztalok

Íróasztalok

Íróasztalok

Íróasztalok

Íróasztalok

Íróasztal típusok és árak >>>


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 

íróasztal irodai asztal


Kapcsolódó cikkek

Álló és állítható magasságú íróasztalok

Álló és állítható magasságú íróasztalok

Mozgásszegény életmódunkba nagyban közrejátszik, hogy irodai munkánk folytán is az íróasztalunkhoz vagyunk szögezve napi 8-10-12 órát, amiben különösen előnytelen és mondhatni egészségtelen.
Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Széles elemválasztékkal, fiatalos, letisztult stílussal rendelkezik ez a bútorcsalád, a korszerű irodák és dolgozószobák berendezésére ideális választás.
Oregon elemes bútor

Oregon elemes bútor

Az Oregon elemes bútorcsaládot letisztult stílus, szimmetria és mutatós kanterbery tölgy szín jellemzi, amit remekül kiegészítenek az elegáns négyzet alakú, fémszínű fogantyúk.
Gamer székek

Gamer székek

A kinézet, a kényelem, a beállítási lehetőségek, a formázott ülőfelület, a megfelelő komfort - a gamer székek esetében is ugyanolyan fontosak ezek a tulajdonságok, mint egy irodai forgószéknél.
Tempo irodabútor

Tempo irodabútor

Bármilyen jellegű feladatokat is végez az irodában, a Tempo irodabútorokkal nem csak esztétikus, de nagyon praktikus és kényelmes irodahelyiséget tud kialakítani.