MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Íróasztalok

Néhány hasznos tipp a megfelelő íróasztal kiválasztásához:

Kiválasztásnál fontos az iroda funkciója, vagyis, hogy milyen jellegű tevékenységhez van szüksége az íróasztalra. Ön dolgozik csak az íróasztalon - például mérnöki, könyvelői, pénzügyes és hasonlók, vagy ügyfeleket is le kell ültetnie az íróasztalához - biztosítási ügynök, banki ügyintéző, utazási irodába, stb.

Milyen beosztással társul az íróasztal - egy megjelenésében és minőségében is komolyabb vezetői íróasztalt keres, vagy egy olcsóbb, de a rengeteg papírmunkához praktikus, elég nagy és jól kihasználható íróasztalt.

Ami még fontos lehet, hogy az íróasztal az nem számítógépasztal. Mi a különbség? Íróasztalát természetesen tudja használni számítógépasztalnak is, de számolnia kell azzal, hogy az íróasztalokból hiányoznak az olyan funkcionális részek, mint például a billentyűzettartó, a számítógéptartó, vagy épp monitortartó polcok.

Egy íróasztal viszont laptopasztalnak, notebook aszalnak kiválóan alkalmas, ahol az előbb említett számítógép-tartozékokat tartó polcokra nincsen szükség, így nem porosodnak kihasználatlanul és nem foglalják a helyet feleslegesen.

 

Ãróasztalok

Ãróasztalok

Ãróasztalok

Ãróasztalok

Ãróasztalok

Íróasztal típusok és árak >>>


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 

íróasztal irodai asztal


Kapcsolódó cikkek

Térdeplőszékek

Térdeplőszékek

A térdeplőszék egy jó megoldás arra, hogy az irodai ülőmunkát egészségesebbé tegye, ugyanis a reggeltől-estig tartó ülőmunka nem igazán egészséges.
Boltis irodabútor

Boltis irodabútor

Ízléses, elegáns kivitelű, klasszikus stílusú irodabútor, mely az iroda, a dolgozószoba, de otthon a nappali, a hálószoba és az étkező berendezésére is tökéletes választás.
Bek irodabútor

Bek irodabútor

A hófehér színű Bek irodabútor család a legkorszerűbb irodák és dolgozószobák berendezésének kiegészítésére remek választás.
Forgószékek

Forgószékek

Forgószékek, irodaszékek - Munkája közben egész nap használja az irodaszékét, vagy csak alkalmanként 1-2 órát?
Ipari munkaszékek

Ipari munkaszékek

Gyártásba, egészségügyi területre, laboratóriumba keres munkaszéket? Itt kicsit kötöttebbek a színek és a formák. első a felhasználás jellege és a dizájn csak másodlagos.