MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Malibu irodabútor

Sokoldalú és praktikus: Malibu

Széles elemválasztékkal, fiatalos, letisztult stílussal rendelkezik ez a bútorcsalád, a korszerű irodák és dolgozószobák berendezésére ideális választás. Számos praktikus elemének segítségével bármekkora területű irodahelyiség könnyedén berendezhető, a legkisebbtől a legnagyobbig. A szögletes vonalvezetésű elemek minden variációban remekül passzolnak egymáshoz.

A polcos szekrények, a keskeny szekrények, a könyvespolcok, a komódok is az iroda vagy dolgozószoba iratai, dossziéi elhelyezését szolgálják. Számos íróasztal közül választhatja ki az Önnek megfelelő és kényelmes méretűt, ezen kívül megannyi sarokelemmel növelheti munkafelületét. Egyes bútordarabok központi zárral rendelkeznek, melynek köszönhetően értékeit akkor is biztonságban tudhatja, ha nem tartózkodik az irodában. A gyártó 5 év garanciával biztosítja a magas minőséget.

 

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Térdeplőszékek

Térdeplőszékek

A térdeplőszék egy jó megoldás arra, hogy az irodai ülőmunkát egészségesebbé tegye, ugyanis a reggeltől-estig tartó ülőmunka nem igazán egészséges.
Tempo irodabútor

Tempo irodabútor

Bármilyen jellegű feladatokat is végez az irodában, a Tempo irodabútorokkal nem csak esztétikus, de nagyon praktikus és kényelmes irodahelyiséget tud kialakítani.
Born irodabútor

Born irodabútor

Letisztult stílusú, szögletes formákkal rendelkező modern irodabútor a 21. századi irodák és dolgozószobák berendezése terén felmerült minden igényére és elvárására.
Íróasztalok

Íróasztalok

Íróasztal, íróasztalok - Néhány hasznos tipp a megfelelő íróasztal kiválasztásához
Fém íróasztalok

Fém íróasztalok

A kínálatunkban található fémvázas számítógépasztalokat és íróasztalokat a felépítésüknél fogva nem minden esetben, pontosabban fogalmazva nem mindegyik típust ajánljuk irodai felhasználásra.