MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Malibu irodabútor

Sokoldalú és praktikus: Malibu

Széles elemválasztékkal, fiatalos, letisztult stílussal rendelkezik ez a bútorcsalád, a korszerű irodák és dolgozószobák berendezésére ideális választás. Számos praktikus elemének segítségével bármekkora területű irodahelyiség könnyedén berendezhető, a legkisebbtől a legnagyobbig. A szögletes vonalvezetésű elemek minden variációban remekül passzolnak egymáshoz.

A polcos szekrények, a keskeny szekrények, a könyvespolcok, a komódok is az iroda vagy dolgozószoba iratai, dossziéi elhelyezését szolgálják. Számos íróasztal közül választhatja ki az Önnek megfelelő és kényelmes méretűt, ezen kívül megannyi sarokelemmel növelheti munkafelületét. Egyes bútordarabok központi zárral rendelkeznek, melynek köszönhetően értékeit akkor is biztonságban tudhatja, ha nem tartózkodik az irodában. A gyártó 5 év garanciával biztosítja a magas minőséget.

 

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Bahama modern irodabútor

Bahama modern irodabútor

2 kellemes színben rendelhető, funkcionális kialakítású és masszív irodabútor azoknak, akik a korszerű irodát vagy dolgozószobát szeretnék berendezni modern és praktikus irodabútorokkal, hosszú távra.
Főnöki fotelek

Főnöki fotelek

Főnöki fotel, vezetői szék - Egy főnöki fotel esetében a kényelem mellett a másik legfontosabb követelmény, hogy tükrözze a benne ülő személy pozícióját és ezzel együtt a cég, vállalkozás erejét.
Natalia irodabútor

Natalia irodabútor

Régi időkre emlékeztető, klasszikus megjelenésű bútorcsalád két kellemes színben, mellyel az iroda, dolgozószoba, illetve a nappali az étkező és a hálószoba berendezése is ízlésessé varázsolható.
Torr Z irodabútor

Torr Z irodabútor

Egyedülálló dizájnnal rendelkező, különleges irodabútor család a legkorszerűbb vezetői irodák és dolgozószobák berendezésére.
Fenyő íróasztal

Fenyő íróasztal

Fenyő íróasztalok és fenyő számítógépasztalok, amiket nem ajánlunk forgalmasabb irodákba, ahol folyamatos a sűrgés-forgás ...