MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Pello elemes bútor

Robusztus kivitelű és praktikus: Pello

Rendkívül ízléses, nagyon modern, letisztult stílusú, szögletes formavilággal rendelkező elemes bútor, mely a korszerű irodák, dolgozószobák, illetve a nappali berendezésének kiegészítésére is ideális választás. Az elegáns, stílusos megjelenése elsősorban a sötét tónusú színének, illetve a fogantyú nélküli, egyszerű kivitelnek köszönheti. Vastag bútorlapjai robusztus megjelenést kölcsönöznek a bútordaraboknak, melyek tekintélyt parancsolnak a helyiségben.

Az akasztós szekrénytől a keskeny, polcos-fiókos kivitelű szekrényekig, valamint a fiókkal és polcokkal is kombinált komódoktól a fali polcig mindent megtalál, amely az iroda iratainak és dokumentumainak átlátható elhelyezését szolgálja. A dohányzóasztal köré üzletei partnereit tudja leültetni egy megbeszélés erejéig, a számítógépasztal pedig a kényelmes munkafelületet biztosítja.

 

Pello elemes bútor

Pello elemes bútorcsalád árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Aramis irodabútor

Aramis irodabútor

A rusztikus stílusú, tekintélyt parancsoló kivitelű irodabútor család a klasszikus stílust kedvelők irodabútora.
Bek irodabútor

Bek irodabútor

A hófehér színű Bek irodabútor család a legkorszerűbb irodák és dolgozószobák berendezésének kiegészítésére remek választás.
Dallas irodabútor

Dallas irodabútor

Kellemes, otthonos légkört teremt a Dallas irodabútor család minden egyes eleme az irodában, hiszen a manapság nagyon közkedvelt sonoma tölgy színű, finoman erezett frontok megnyugtató hatást keltenek a helyiségben. A bútorok szögletes, egyszerű ...
Álló és állítható magasságú íróasztalok

Álló és állítható magasságú íróasztalok

Mozgásszegény életmódunkba nagyban közrejátszik, hogy irodai munkánk folytán is az íróasztalunkhoz vagyunk szögezve napi 8-10-12 órát, amiben különösen előnytelen és mondhatni egészségtelen.
Térdeplőszékek

Térdeplőszékek

A térdeplőszék egy jó megoldás arra, hogy az irodai ülőmunkát egészségesebbé tegye, ugyanis a reggeltől-estig tartó ülőmunka nem igazán egészséges.