MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Ravenna elemes irodabútor

Praktikus és olcsó irodabútor: Ravenna

Tartós, széles elemválasztékkal rendelkező irodabútor, mely 6 kellemes színből rendelhető. Bármilyen irodai munkavégzéshez megtalálja a megfelelő összeállítást, a hagyományos irodák és dolgozószobák berendezésének kiegészítésére ideális választás. Praktikus elemeinek köszönhetően minden irat, dosszié és mappa elfér majd a munkahelyén.

Ebben lesznek segítségére a szögletes vonalvezetéssel és különböző méretekben rendelkező polcok, szekrények, komódok és konténerek is. Az íves fogantyúk tökéletesen kiegészítik az elemeket. Az íróasztalok széles választékából Ön is megtalálja a megfelelő méretűt, a kiemelkedő 25 mm vastag asztallap lehetővé teszi a mindennapi használatot és igénybevételt. A gyártó 5 év garanciát kínál a bútorcsalád elemeire.

 

Ravenna elemes irodabútor

Ravenna elemes irodabútor

Ravenna elemes irodabútor

Ravenna irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Forgószékek

Forgószékek

Forgószékek, irodaszékek - Munkája közben egész nap használja az irodaszékét, vagy csak alkalmanként 1-2 órát?
Indigo elemes bútor

Indigo elemes bútor

A durance tölgy sötét tónusú színe dominál ennél az irodabútor családnál, mely ettől válik ennyire tekintélyt parancsoló kivitelűvé és elegánssá.
Grand elemes bútor

Grand elemes bútor

Különleges kialakítású elemes bútor, mely az irodába, dolgozószobába, de a nappali és az étkező berendezésének kiegészítésére is ideális választás.
Oscar irodabútor

Oscar irodabútor

Hagyományos kivitelű, egyszerű vonalvezetésű, szögletes formákkal rendelkező irodabútor azoknak, akik szerint fontos, hogy az iroda hangulata otthonos legyen.
Line irodabútor

Line irodabútor

A 21. századi legkorszerűbb irodák és dolgozószobák berendezésére kiváló választás a Line irodabútor család összes mutatós és praktikus eleme.