MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Tempo irodabútor

Sokoldalú és praktikus: Tempo

Bármilyen jellegű feladatokat is végez az irodában, a Tempo irodabútorokkal nem csak esztétikus, de nagyon praktikus és kényelmes irodahelyiséget tud kialakítani. 4 nagyon kellemes és közkedvelt szín biztosítja, hogy a helyiség bútorai otthonos légkört varázsoljanak még munka közben is. Ezáltal nem csak a munkakedv nő, de a teljesítmény is, amely a legfontosabb a cég sikere érdekében.

A Tempo irodabútor család elemei arra lettek megalkotva, hogy minél több iratot és dossziét tudjon elhelyezni az irodában. A könyvespolcok, a polcos szekrények, a komódok, és még a nagyon praktikus és ötletes sarokelemek is azt a célt szolgálják, hogy minden holminak átlátható, rendezett helye legyen. Több méretű íróasztal közül tudja kiválasztani leendő munkafelületét, amelyek ha kicsinek bizonyulnának, sarokelemmel bővíthetőek. A gurulós konténereket se feledje, melyben az irodaszerek kapnak helyet.

 

Tempo irodabútor

Tempo irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Számítógépasztalok

Számítógépasztalok

Számítógépasztalok,számítógépasztal - Saját magának keres számítógépasztalt otthonra, vagy esetleg a munkatársainak a munkahelyére, az irodába dolgozni?
Kora irodabútor

Kora irodabútor

Már elsőre a sötét tónusú, mégis kellemes meleg színe tűnik fel ennek a bútorcsaládnak.
Irodai asztalok

Irodai asztalok

Irodai asztalok: íróasztalok, számítógépasztalok, tárgyalóasztalok, konferencia asztalok, sarok íróasztalok, fém íróasztalok
Indigo elemes bútor

Indigo elemes bútor

A durance tölgy sötét tónusú színe dominál ennél az irodabútor családnál, mely ettől válik ennyire tekintélyt parancsoló kivitelűvé és elegánssá.
Dallas irodabútor

Dallas irodabútor

Kellemes, otthonos légkört teremt a Dallas irodabútor család minden egyes eleme az irodában, hiszen a manapság nagyon közkedvelt sonoma tölgy színű, finoman erezett frontok megnyugtató hatást keltenek a helyiségben. A bútorok szögletes, egyszerű ...