MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Tempo irodabútor

Sokoldalú és praktikus: Tempo

Bármilyen jellegű feladatokat is végez az irodában, a Tempo irodabútorokkal nem csak esztétikus, de nagyon praktikus és kényelmes irodahelyiséget tud kialakítani. 4 nagyon kellemes és közkedvelt szín biztosítja, hogy a helyiség bútorai otthonos légkört varázsoljanak még munka közben is. Ezáltal nem csak a munkakedv nő, de a teljesítmény is, amely a legfontosabb a cég sikere érdekében.

A Tempo irodabútor család elemei arra lettek megalkotva, hogy minél több iratot és dossziét tudjon elhelyezni az irodában. A könyvespolcok, a polcos szekrények, a komódok, és még a nagyon praktikus és ötletes sarokelemek is azt a célt szolgálják, hogy minden holminak átlátható, rendezett helye legyen. Több méretű íróasztal közül tudja kiválasztani leendő munkafelületét, amelyek ha kicsinek bizonyulnának, sarokelemmel bővíthetőek. A gurulós konténereket se feledje, melyben az irodaszerek kapnak helyet.

 

Tempo irodabútor

Tempo irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Format modern irodabútor

Format modern irodabútor

Fiatalos, letisztult stílusú és modern irodabútor család, melynek elemei ideálisak a korszerű irodák és dolgozószobák berendezésének kiegészítésére. Szögletes vonalvezetés, letisztult design jellemzi, emellett praktikus és tartós irodabútorok.
Gamer székek

Gamer székek

A kinézet, a kényelem, a beállítási lehetőségek, a formázott ülőfelület, a megfelelő komfort - a gamer székek esetében is ugyanolyan fontosak ezek a tulajdonságok, mint egy irodai forgószéknél.
Irodai asztalok

Irodai asztalok

Irodai asztalok: íróasztalok, számítógépasztalok, tárgyalóasztalok, konferencia asztalok, sarok íróasztalok, fém íróasztalok
Oscar irodabútor

Oscar irodabútor

Hagyományos kivitelű, egyszerű vonalvezetésű, szögletes formákkal rendelkező irodabútor azoknak, akik szerint fontos, hogy az iroda hangulata otthonos legyen.
Íróasztalok

Íróasztalok

Íróasztal, íróasztalok - Néhány hasznos tipp a megfelelő íróasztal kiválasztásához