MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Tempo irodabútor

Sokoldalú és praktikus: Tempo

Bármilyen jellegű feladatokat is végez az irodában, a Tempo irodabútorokkal nem csak esztétikus, de nagyon praktikus és kényelmes irodahelyiséget tud kialakítani. 4 nagyon kellemes és közkedvelt szín biztosítja, hogy a helyiség bútorai otthonos légkört varázsoljanak még munka közben is. Ezáltal nem csak a munkakedv nő, de a teljesítmény is, amely a legfontosabb a cég sikere érdekében.

A Tempo irodabútor család elemei arra lettek megalkotva, hogy minél több iratot és dossziét tudjon elhelyezni az irodában. A könyvespolcok, a polcos szekrények, a komódok, és még a nagyon praktikus és ötletes sarokelemek is azt a célt szolgálják, hogy minden holminak átlátható, rendezett helye legyen. Több méretű íróasztal közül tudja kiválasztani leendő munkafelületét, amelyek ha kicsinek bizonyulnának, sarokelemmel bővíthetőek. A gurulós konténereket se feledje, melyben az irodaszerek kapnak helyet.

 

Tempo irodabútor

Tempo irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Aramis irodabútor

Aramis irodabútor

A rusztikus stílusú, tekintélyt parancsoló kivitelű irodabútor család a klasszikus stílust kedvelők irodabútora.
Delta Evo irodabútor

Delta Evo irodabútor

A Delta Evo bútorcsalád nagy elemválasztéka között mindent megtalál, ami egy modern iroda vagy dolgozószoba berendezéséhez elengedhetetlen.
Fém íróasztalok

Fém íróasztalok

A kínálatunkban található fémvázas számítógépasztalokat és íróasztalokat a felépítésüknél fogva nem minden esetben, pontosabban fogalmazva nem mindegyik típust ajánljuk irodai felhasználásra.
Johan irodabútor

Johan irodabútor

A Johan irodabútor család elemei révén bármilyen tevékenységet végző irodát be tud rendezni, hiszen praktikus elemei maximálisan helyt állnak az irattárolás és irodai munkavégzés területén.
Termékek kategóriák

Termékek kategóriák

Bútorválasztékunkat folyamatosan bővítjük, így kínálatunkban már több mint 30 féle elemes irodabútor család, 300 irodai szék, 200 féle irodai asztal közül választhat!