MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

XTen irodabútor

Klasszikus megjelenés és praktikum jellemzi ezt a fiatalos, 2 színben rendelhető irodabútor családot. Széles elemválasztékának és a bútordarabok variálhatóságának köszönhetően az iroda berendezése a 21. századi korszerű igényekhez alkalmazkodik. Az irodabútoron a színek dominálnak, hiszen szögletes formavilággal rendelkezik minden elem, ezek frontján az alumíniumszínű fém fogantyúk is szögletes alakú kialakítást kaptak. Ennek a korszerű bútorcsaládnak az elemeit kifejezetten a manapság jól kihasználható és praktikus irodákba hozták létre.

Méretben számos szélességű és magasságú polcos szekrényeket, komódokat válogathat össze teleajtós vagy üvegajtós változatban egyaránt, ezekben átlátható, rendezett módon sorakoztathatja fel irattartó mappáit. Ezt a célt szolgálja a kihúzható irattartó polc is, melyből két méret áll rendelkezésre. Több, mint 20 féle, jobbos-balos íróasztalokat lehet összekombinálni a helyiségbe, melyeket legalább 3 színű térelválasztóval láthat el. A masszív és tartós irodabútorokra 5 év garancia biztosított.

 

XTen irodabútor

XTen irodabútor

XTen irodabútor

XTen irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Corso elemes irodabútor

Corso elemes irodabútor

Praktikus és olcsó irodabútor család, melynek elemei tökéletesen kielégítik a 21. századi irodaberendezés területén felmerült igényeket.
Ravenna elemes irodabútor

Ravenna elemes irodabútor

Tartós, széles elemválasztékkal rendelkező irodabútor, mely 6 kellemes színből rendelhető.
Forgószékek

Forgószékek

Forgószékek, irodaszékek - Munkája közben egész nap használja az irodaszékét, vagy csak alkalmanként 1-2 órát?
Aramis irodabútor

Aramis irodabútor

A rusztikus stílusú, tekintélyt parancsoló kivitelű irodabútor család a klasszikus stílust kedvelők irodabútora.
Térdeplőszékek

Térdeplőszékek

A térdeplőszék egy jó megoldás arra, hogy az irodai ülőmunkát egészségesebbé tegye, ugyanis a reggeltől-estig tartó ülőmunka nem igazán egészséges.