MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

XTen irodabútor

Klasszikus megjelenés és praktikum jellemzi ezt a fiatalos, 2 színben rendelhető irodabútor családot. Széles elemválasztékának és a bútordarabok variálhatóságának köszönhetően az iroda berendezése a 21. századi korszerű igényekhez alkalmazkodik. Az irodabútoron a színek dominálnak, hiszen szögletes formavilággal rendelkezik minden elem, ezek frontján az alumíniumszínű fém fogantyúk is szögletes alakú kialakítást kaptak. Ennek a korszerű bútorcsaládnak az elemeit kifejezetten a manapság jól kihasználható és praktikus irodákba hozták létre.

Méretben számos szélességű és magasságú polcos szekrényeket, komódokat válogathat össze teleajtós vagy üvegajtós változatban egyaránt, ezekben átlátható, rendezett módon sorakoztathatja fel irattartó mappáit. Ezt a célt szolgálja a kihúzható irattartó polc is, melyből két méret áll rendelkezésre. Több, mint 20 féle, jobbos-balos íróasztalokat lehet összekombinálni a helyiségbe, melyeket legalább 3 színű térelválasztóval láthat el. A masszív és tartós irodabútorokra 5 év garancia biztosított.

 

XTen irodabútor

XTen irodabútor

XTen irodabútor

XTen irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Boltis irodabútor

Boltis irodabútor

Ízléses, elegáns kivitelű, klasszikus stílusú irodabútor, mely az iroda, a dolgozószoba, de otthon a nappali, a hálószoba és az étkező berendezésére is tökéletes választás.
Tárgyalóasztal

Tárgyalóasztal

Amikor tárgyalóasztalt választ, az egymás mellett ülő embereknek 60-70 cm széles hellyel érdemes számolni, valamint az asztal mellett a kényelmes felálláshoz-leüléshez 80-90 cm helyet érdemes hagyni.
Számítógépasztalok

Számítógépasztalok

Számítógépasztalok,számítógépasztal - Saját magának keres számítógépasztalt otthonra, vagy esetleg a munkatársainak a munkahelyére, az irodába dolgozni?
Johan irodabútor

Johan irodabútor

A Johan irodabútor család elemei révén bármilyen tevékenységet végző irodát be tud rendezni, hiszen praktikus elemei maximálisan helyt állnak az irattárolás és irodai munkavégzés területén.
BüroCombi+ irodabútor

BüroCombi+ irodabútor

Az irodai vagy dolgozószobai kellemes légkörhöz és hangulathoz járul hozzá a BüroCombi+ irodabútor család számos elemével, hiszen a kellemes cseresznye szín jó hatással van az ember hangulatára és kedvére.