MikronTech.hu

- irodabútor, irodai bútor otthonra és munkahelyre -

Címlap Termék kategóriák Tovább a Webáruházba ❯ Céginformációk Kapcsolat

Line irodabútor

Fiatalos és korszerű iroda: Line

A 21. századi legkorszerűbb irodák és dolgozószobák berendezésére kiváló választás a Line irodabútor család összes mutatós és praktikus eleme. Az üveg és fém találkozása révén szellős, könnyed és légies bútokkal rendelheti be a helyiséget. Ízléses, elegáns kivitele mellett nagyon praktikus darabokat tartalmaz, ahová minden iratot, dokumentumot és irodaszert el tud majd helyezni, amely munkahelyén szükséges.

A praktikus darabokat saját igényének és ízlésének megfelelően tudja összeválogatni. Könyvespolcokat talál az irattároló mappáknak és szakkönyveknek, komódot az irodaszereknek és számláknak. Többféle méretben és színösszeállításban talál íróasztalokat, melyek kecsesek, ízlésesek és különleges kivitelűek. A sarokelemeknek köszönhetően még nagyobb munkafelületet tud kialakítani magának.

 

Line irodabútor

Line irodabútor

Line irodabútor

Line irodabútor család árak és elemlista


 

irodabútor, íróasztal, forgószék raktárról

Corso íróasztalok irodába

 


Kapcsolódó cikkek

Fenyő íróasztal

Fenyő íróasztal

Fenyő íróasztalok és fenyő számítógépasztalok, amiket nem ajánlunk forgalmasabb irodákba, ahol folyamatos a sűrgés-forgás ...
Alto irodabútor

Alto irodabútor

Különleges, egyedi megoldásokkal készült modern irodabútor, mely a legkorszerűbb vezetői irodák berendezésének kiegészítésére ideális választás.
Born irodabútor

Born irodabútor

Letisztult stílusú, szögletes formákkal rendelkező modern irodabútor a 21. századi irodák és dolgozószobák berendezése terén felmerült minden igényére és elvárására.
Grand elemes bútor

Grand elemes bútor

Különleges kialakítású elemes bútor, mely az irodába, dolgozószobába, de a nappali és az étkező berendezésének kiegészítésére is ideális választás.
Bahama modern irodabútor

Bahama modern irodabútor

2 kellemes színben rendelhető, funkcionális kialakítású és masszív irodabútor azoknak, akik a korszerű irodát vagy dolgozószobát szeretnék berendezni modern és praktikus irodabútorokkal, hosszú távra.